Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Καραμπέρης: «Αν έχουν τη λύση ας τη δώσουν»

Ο άλλοτε πρόεδρος του Άρη, Σωτήρης Καραμπέρης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου μίλησε για τις εξελίξεις στο σύλλογο, την ενδεχόμενη επιστροφή Σκόρδα στην ΠΑΕ αλλά και το τι πρέπει να γίνει για να σώσει τη χρονιά ο Άρης.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τις εξελίξεις στον Άρη:

«Φοβάμαι ως δε θα έχουμε καλά ξεμπερδέματα. Δεν είναι λίγοι αυτοί που φωνάζουνε για κάποια ραδιόφωνα που ρυθμίζουν τις τύχες του Άρη. Ρυθμιστές του Άρη αυτή τη στιγμή είναι ο Σούπερ 3, ο Α.Σ. και η ΠΑΕ.

Έχω ενστάσεις με αυτά που είπε ο κ. Παπαδόπουλος. Είναι μεγαλομέτοχος ο ΑΣ; Έχει ίδιες ευθύνες με την ΠΑΕ. Όλα αυτά ξέσπασαν όταν δεν απαλλάχτηκε η προηγούμενη διοίκηση. Ο καινούργιος Σουπερ 3 ξεκίνησε νέες ρυθμίσεις. Μόλις δε δόθηκε απαλλαγή, κατευθείαν τέθηκε το όνομα του Σκόρδα. Δε γίνεται ο ελεγχόμενος να πάει στα γραφεία την ώρα που πάει να βγει το πόρισμα».


Για την ενδεχόμενη επιστροφή του Λάμπρου Σκόρδα:

«Αφού ο κ Σκόρδας είχε τη λύση πριν τόσο καιρό γιατί δεν ερχόταν; Τώρα 3 αγωνιστικές πριν το τέλος βγαίνουν και λένε πως η ομάδα είναι τρυπημένη από μέσα; Αν έρθει ο Σκόρδας και τελικά δε σώσει την ομάδα, θα γυρίσει να πει πως ήρθε αργά; Λυπάμαι γιατί κάποια πρόσωπα έχουν μικρύνει τον Άρη».


Για το τι πρέπει να γίνει τώρα:

«Αφού έχουν τη λύση ας πάνε να την κάνουν. Δεν είναι ανάγκη να έχεις την καρέκλα του πρόεδρου για να δώσεις λύση. Όταν ζούσε ο αείμνηστος κ. Καραμανλής έτρεχε όλη τη μέρα για τον Άρη. Δώστε τις λύσεις, κανείς δε θα σας πει όχι».


Για το αν τρυπήθηκε από μέσα η ομάδα:

«Όποιος έχει ντοκουμέντα και στοιχεία ας τα δώσει στη δημοσιότητα. Φτάνει πια η λάσπη. Ο Άρης κλείνει 100 χρόνια, ας σεβαστούν κάποια πράγματα. Αν δεν τα καταγγείλουν είναι λάσπη».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: