Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Παναγόπουλος: «Θα πάμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό…»

Μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Πανιώνιος στρέφει το βλέμμα του στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Παναγόπουλο.

Παναγόπουλος: «Θα πάμε να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό…»
Σίγουρος για την ομάδα του και έτοιμος να κερδίσει την επόμενη αγωνιστική τον Παναθηναϊκό, είναι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Ο προπονητής των «κυανέρυθρων» μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε στην αναμέτρηση αλλάκαι στον μεγάλο πρωταγωνιστή, Ανδρέα Σάμαρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα: «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Είχαμε τον έλεγχο σε όλο το ματς. Παίζαμε με μια σπουδαία ομάδα που έχει να χάσει από τις 15 Δεκεμβρίου εκτός έδρας. Η νίκη μας είναι τεράστια, για όσους ασχολούνται με αριθμούς. Δεν κλειστήκαμε, δεν φοβηθήκαμε. Ξέραμε ποιον είχαμε απέναντι μας. Δίκαι πήραμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους είναι δίπλα μου, το Μάκη Βενιαμίν, τον Κώστα Μπαρούση, το Λίμα, τον Αντώνη Μανίκα, γιατρούς, φροντιστές. Σημαντική νίκη γιατί δίνει συνέχεια σε ό,τι έχει ξεκινήσει εδώ και 2 χρόνια στην ομάδα. Έχει ανάγκη από στήριξη αυτή η προσπάθεια. Στα δύσκολα φαίνεται αν αντέχεις».

Για το αν ο Πανιώνιος έκανε την υπέρβαση: «Με αγωνιστικά κριτήρια, είδατε ποια ομάδα ήθελε τη νίκη και έβγαλε πράγματα για να κερδίσει. Είχαμε εμπειρία, παιδιά με φιλοδοξίες. Τεράστια νίκη για έναν τεράστιο σύλλογο».

Για το αν ο Πανιώνιος εξασφάλισε μαθηματικά την παραμονή: «Δεν ξέρω αν μαθηματικά έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή. Και σε άλλα ματς που παίξαμε καλά φεύγαμε χωρίς βαθμό. Είναι η σημαντικότερη νίκη. Και στο ματς με τον Πανθρακικό, και στο ματς με τον Ατρόμητο ήταν σημαντική νίκη. Είναι η μεγαλύτερη νίκη μέχρι την επόμενη».

Για την προσέγγιση του αγώνα: «Η προσέγγιση κάθε αγώνα είναι διαφορετική. Ξέρουμε πλέον τους εαυτούς μας. Εδώ και 15 μέρες είχαμε συγκεκριμένο πλάνο για τον αγώνα. Νομίζω ότι η προσέγγιση του αγώνα μας έδωσε τη νίκη».

Για τον Σάμαρη: «Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο για τον Ανδρέα από αυτό που εσείς βλέπετε. Ο κάθε παίκτης μιλάει στο γήπεδο. Ο Ανδρέας απελευθερώθηκε και ένοιωσε πιο σίγουρος».

Για τα 3 ματς που απομένουν: «Δεν θέλω να ξαναζήσω αυτό που έζησα πέρυσι. Στόχος μας η σωτηρία όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όλα τα συμπεράσματα έχουν να κάνουν με ό,τι βλέπετε για 90 λεπτά. Υπάρχει οργασμός απο παίκτες στην ομάδα. Θα πάμε στο ΟΑΚΑ να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και θα δούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: