Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Θέλει τον Κοντογμπιά η Ρεάλ!!

Ο Ζοφρεΐ Κοντογμπιά φαίνεται ότι είναι ο… εκλεκτός του Ζοσέ Μουρίνιο για να καλύψει το κενό του Τσάμπι Αλόνσο στο μέλλον στη μεσαία γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Θέλει τον Κοντογμπιά η Ρεάλ
Το «ζεστό» ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ζοφρεΐ Κοντογμπιά αποκαλύπτει σήμερα ο ισπανικός Τύπος.

Πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί ότι ο 20χρονος χαφ βρίσκεται μαζί με άλλους στο μεταγραφικό στόχαστρο της «βασίλισσας» ως πιθανός διάδοχος του Τσάμπι Αλόνσο. 667614

Όλα δείχνουν ότι ο νεαρός μέσος δεν θα συνεχίσει στη Σεβίλλη, αφού εκτός από τους «μερένχες» την περίπτωσή του εξετάζουν ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Άρσεναλ, η Μίλαν, η Ίντερ, η Γιουβέντους και η Ντόρτμουντ.

Στη Ρεάλ εκτιμούν ότι το κόστος της συγκεκριμένης μεταγραφής θα αγγίξει τα 20 εκατ. ευρώ, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για την απόκτησή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κοντογμπιά έχει αγωνιστεί σε 31 αγώνες με στο ισπανικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο, έχοντας σκοράρει μία φορά και μοιράσει δύο ασίστ.

Είναι γεννημένος στις 15 Φεβρουαρίου 1993 (20 ετών) και είναι διεθνής με την εθνική Γαλλίας Κ-20. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούλιο του ’17.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: