Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ένα δημοψήφισμα που θα γίνει και ένα που ...έγινε!!


Ο Αλαφούζος ζητάει τη γνώμη των Παναθηναϊκών στο θέμα "Λεωφόρος ή Βοτανικός", ωστόσο οι οπαδοί έχουν ήδη εκφράσει άποψη σε ένα άλλο δημοψήφισμα, που κάνει "τζιζ". 

Ένα δημοψήφισμα που θα γίνει και ένα που ...έγινε!Ίσως ο πιο... συζητημένος πρόεδρος στη Λίγκα είναι αυτή τη στιγμή ο Γιάννης Αλαφούζος, καθώς πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού πάνω που πάνε να χαρούν με μία κίνησή του (μόνιμη επιστροφή στη Λεωφόρο), ξενερώνουν με άλλες (Νταμπίζας).

Στην παρουσίαση του νέου τεχνικού τιμ της ομάδας ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως θα υπάρξει μόνιμη επιστροφή στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου, αρκεί να το ζητήσει και ο κόσμος μέσω του δημοψηφίσματος.

"Λεωφόρος ή Βοτανικός" θα είναι το ερώτημα που θα τεθεί στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού και μπορεί το αποτέλεσμα να είναι ήδη γνωστό, αλλά η κίνηση μετράει. Ο Αλαφούζος έδειξε από την αρχή πως θέλει να έχει άποψη ο κόσμος και εμφανίζεται διατεθειμένος να ακούσει τη γνώμη του. Ωστόσο, το "δημοψήφισμα" που έγινε στη Νέα Σμύρνη για τον Νταμπίζα, μάλλον δεν το αξιολογεί.

Μπορεί όταν προέκυψε το θέμα οι απλοί φίλαθλοι να μην μπήκαν σε διαδικασία να ασχοληθούν, όμως από το μπαράζ με την Ξάνθη φάνηκε ξεκάθαρα πως ο Νταμπίζας είναι ανεπιθύμητος στη Λεωφόρο, κυρίως από τους οργανωμένους!

Ό,τι... ακούσαμε στη Νέα Σμύρνη για τον Νταμπίζα μετά από κάθε γκολ του Παναθηναϊκού, λογικά θα ακούγεται και στη Λεωφόρο! Αν ο Αλαφούζος έχει κάποιο τρικ για να... καλμάρει με κάποιο τρόπο τις αντιδράσεις του κόσμου, θα φανεί στην πορεία, αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον λοιπόν να ακούσουμε τι θα πει ο πρόεδρος του Τριφυλλιού την Παρασκευή το βράδυ, στην ιντερνετική εκπομπή της Θύρας 13, για το συγκεκριμένο ζήτημα.. 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: