Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Πόσα θα πάρει ο Άρης από τον Γιαννιώτα;

Ο Γιάννης Γιαννιώτας θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του? και ο Άρης το μόνο που σκέφτεται είναι ποιο θα είναι το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του.

Πόσα θα πάρει ο Άρης από τον Γιαννιώτα;
Με δηλώσεις του ο Γιάννης Γιαννιώτας προανήγγειλε την επιθυμία του και επί της ουσίας την αποχώρηση του από τον Άρη. Ο νεαρός άσος των «κιτρίνων» τόνισε πως αν και σέβεται την ομάδα, η οποία είναι και αυτή που τον ανέδειξε, δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες και πως θέλει να αλλάξει περιβάλλον.

Από την μεριά του ο Άρης δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα. Στο συμβόλαιο του Γιαννιώτα υπάρχει συγκεκριμένη ρήτρα και το θέμα είναι πόσα μπορεί να πάρει ο Άρης από την μεταγραφή του. Αν ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετακομίσει σε άλλον ελληνικό σύλλογο αυτό θα μπορεί να το κάνει μόνο αν καταβληθούν στα «κίτρινα» ταμεία 150.000 ευρώ.

Αν όμως κάποια ομάδα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία κάνει δικό της τον Γιαννιώτα τότε αυτόματα το ποσό θα αυξηθεί στα 500.000 ευρώ καθώς συμπεριλαμβάνονται και τα τροφεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: