Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

«Δίκαια φτάσαμε στον τελικό»

Η παρουσία της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ δεν είναι έκπληξη για τον Ματς Χούμελς, ο οποίος θεωρεί πως η ομάδα του έφτασε δίκαια μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

«Δίκαια φτάσαμε στον τελικό»
Πολλοί τη θεωρούν ως την ευχάριστη έκπληξη του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Σχεδόν κανείς δεν περίμενε να τη δει στον μεγάλο τελικό. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ, όμως, ανέτρεψε τα προγνωστικά και, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, κατόρθωσε να φτάσει μέχρι το τέλος της… διαδρομής, απόλυτα δίκαια, όπως πιστεύει ο Ματς Χούμελς.

«Η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή στην άμυνα, όπου ο προπονητής μας έχει κάνει σπουδαία δουλειά και έχει πολύ ταλέντο στην επίθεση, την οποία θεωρώ ως μια από τις καλύτερες της Ευρώπης. Ο συνδυασμός αυτός μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο, κάτι που φάνηκε σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Θεωρώ πως η Ντόρτμουντ έφτασε απόλυτα δίκαια στον τελικό», ήταν η εκτίμηση του Χούμελς, σε συνέντευξη Τύπου της ομάδας του.

Ο Χούμελς, όμως, στάθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε η Ντόρτμουντ, δείχνοντας πως παραμένει προσγειωμένος, παρά τη μεγάλη επιτυχία. «Με τη Μάλαγα βρεθήκαμε πολύ κοντά στην… καταστροφή. Όλοι θυμούνται με ποιο τρόπο πήραμε την πρόκριση. Αυτό πρέπει να μας διδάσκει πως, στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν τα πάντα. Η χαρά από τη λύπη δεν απέχουν και τόσο πολύ», είπε με… φιλοσοφική διάθεση ο αμυντικός των Βεστφαλών.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού δύο γερμανικές ομάδες θα βρεθούν στον τελικό. «Όπως εμείς, έτσι και η Μπάγερν θα μπορούσε να αποκλειστεί από την Άρσεναλ. Τελικά πήρε την πρόκριση και μετά έκανε μια καταπληκτική πορεία, φτάνοντας δίκαια στον τελικό. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες άξιζαν να βρεθούν στο Λονδίνο. Ήταν οι πιο σταθερές και οι πιο δυνατές από όλες τις άλλες», ήταν το σχόλιο του Ματς Χούμελς για τον γερμανικό… εμφύλιο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: