Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Σοβαρό ατύχημα για δύο παίκτες του Διομήδη!!

Ο σοβαρός τραυματισμός δύο παικτών σε τροχαίο ατύχημα, σήμερα το πρωί, έρχεται να επισκιάσει τις προσπάθειες του Διομήδη Αργους να διατηρήσει τον τίτλο στην Α1 χάντμπολ. Τα αδέρφια Λευτέρης και Αλέξανδρος Κρεμαστιώτης μετέβαιναν σήμερα το πρωί της Παρασκευής με μηχανή στο σχολείο τους, προκειμένου να μετάσχουν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, όμως στο δρόμο χτυπήθηκαν από αυτοκίνητο που φαίνεται πως παραβίασε προτεραιότητα.

Η κατάσταση των δύο παιδιών είναι σοβαρή, αλλά οι γιατροί εκτιμούν ότι δεν υπάρει κίνδυνος για τη ζωή τους. Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο της Τρίπολης.

Οι γιατροί θα περιμένουν την υποχώρηση των οιδημάτων και στη συνέχεια (μάλλον την Τετάρτη) θα τον χειρουργήσουν για να αποκαταστήσουν τα κατάγματα στο σαγόνι, τη μύτη και τα ζυγωματικά.

Ο Αλέξανδρος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Αργους και ήδη υποβλήθηκε επιτυχώς σε επέμβαση, καθώς είχε υποστεί κάταγμα στο γοφό, ενώ τις επόμενες ημέρες θα μπει εκ νέου στο χειρουργείο, προκειμένου να αποκατασταθεί το κάταγμα που έχει στη γνάθο.

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας:

"Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης βρίσκεται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, καθώς έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπό του, ενώ ο αδερφός του Αλέξανδρος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Άργους, όπου εγχειρήστηκε επιτυχώς, καθώς είχε σπάσει τον γοφό του. Οι γιατροί που παρακολουθούν τον Λευτέρη δεν έχουν δώσει ακόμα την έγκρισή τους για επέμβαση, όμως αυτό θα γίνει από ώρα σε ώρα.

Συγκεκριμένα, οι αδερφοί Κρεμαστιώτη σήμερα το πρωί μετέβαιναν με το μηχανάκι τους προς το σχολείο τους (1ο Λύκειο) για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Στον περιφερειακό δρόμο, στο ύψος του 2ου Δημοτικού Άργους, αυτοκίνητο το οποίο έβγαινε από τις γραμμές στην πλευρά του γηπέδου του Ξεριά, παραβίασε το STOP και προσέκρουσε με μεγάλη δύναμη πάνω στο μηχανάκι των παικτών μας, με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση και τον τραυματισμό των παιδιών.

Από την πρώτη στιγμή, σύσσωμη η Διοίκηση και οι συμπαίκτες τους έσπευσαν για να ενημερωθούν για την κατάστασή τους, με έκδηλη την ανησυχία τους. Νεότερα, σχετικά με την εξέλιξη της υγείας τους θα έχουμε σε επόμενη ανάρτηση.

Ευχόμαστε όλοι τα παιδιά να ξεπεράσουν κάθε κίνδυνο και να επιστρέψουν σιδερένιοι κοντά μας!"

Δεν υπάρχουν σχόλια: