Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Υπέγραψε ο Λάμπαρντ!!

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Φρανκ Λάμπαρντ για ακόμη ένα χρόνο ανακοίνωσε η Τσέλσι.

Υπέγραψε ο Λάμπαρντ
Με τη φανέλα της Τσέλσι θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Φρανκ Λάμπαρντ, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και θα παραμείνει στην αγαπημένη του ομάδα.

Μέρα χαράς για τον ίδιο και τους οπαδούς του συλλόγου! Αν μπορεί κάποιος να ισχυριστεί ειλικρινά ότι είναι ευτυχισμένος, τότε αυτός είναι ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Άγγλος μέσος, λίγες ώρες μετά το… μεθύσι χαράς για την κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ στο Άμστερνταμ, υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο με την αγαπημένη του Τσέλσι και θα παραμείνει στον σύλλογο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο ηγέτης των «μπλε», έδειξε με τις εμφανίσεις και την αφοσίωσή του στην ομάδα ότι θα έκανε τραγικό λάθος ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αν τον άφηνε να φύγει και κέρδισε το νέο συμβόλαιο με το σπαθί του.

Τη… χαρμόσυνη είδηση είχε εξαγγείλει ουσιαστικά από το βράδυ της Τετάρτης, όταν τόνισε πως «όλα πάνε καλά» στο θέμα του μέλλοντός του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και το μεσημέρι της Πέμπτης, «έπεσαν» οι υπογραφές!

«Είμαι χαρούμενος. Όλοι ξέρουν ότι το όνειρό μου είναι να μείνω στην Τσέλσι μέχρι το τέλος. Μιλούσαμε εδώ και αρκετό καιρό με τη διοίκηση και πάντα, οι συζητήσεις μας διακρίνονταν από φιλικό πνεύμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Ρομάν Αμπράμοβιτς για όλα όσα έχει κάνει και που βοηθάει στην εκπλήρωση του μεγάλου μου ονείρου. Αγαπώ τον σύλλογο, τους ανθρώπους που εργάζονται γι’ αυτόν, τους παίκτες και ειδικά τους οπαδούς που μου έχουν φερθεί φανταστικά από την πρώτη μέρα» δήλωσε ο Φρανκ Λάμπαρντ.

Θα τιμά τη μπλε φανέλα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, θα φιλάει το σήμα της Τσέλσι στο σημείο της καρδιάς, θα σκοράρει, θα αποθεώνεται από τον κόσμο και θα… αφιερώνει στη μητέρα του, ψηλά στον ουρανό.

Το περασμένο Σάββατο, έφτασε στα 203 γκολ για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών για τους «μπλε» του Λονδίνου, την Τετάρτη κατέκτησε το Γιουρόπα Λιγκ μόλις έναν χρόνο μετά το Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον, ξέρει ότι και η επόμενη χρονιά, θα είναι γεμάτη… Τσέλσι.

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: