Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ιβάν έχεις κι εσύ τα… λάθη σου!!

Όσο κι αν ο Ιβάν Σαββίδης έχει τα… δίκια του να βάζει τις φωνές για την άσχημη αγωνιστική κατάσταση του ΠΑΟΚ, δεν παύει να έχει και προσωπική ευθύνη για αυτήν.

Ιβάν έχεις κι εσύ τα… λάθη σου
Ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» τα «έψαλε» για τα καλά σε όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, σίγουρα όμως δεν είναι και ο ίδιος άμοιρος ευθυνών για όσα συμβαίνουν.

Αυτό που του χρεώνεται στην παρούσα φάση είναι ο συγκεντρωτισμός που παρατηρείται στον τρόπο διοίκησης της ομάδας, η οποία έχει στελεχωθεί από ανθρώπους που δεν φαίνεται να χαίρουν της απολύτου εμπιστοσύνης του. Τουλάχιστον έτσι εξηγείται το γεγονός πως μιλάμε για ανθρώπους που ναι μεν πληρώνονται καλά, αλλά δεν μπορούν να λάβουν την παραμικρή απόφαση αντί αυτού. Κλασικά παραδείγματα οι Βρύζας και Τσιτσιακόφ.

Ένα άλλο «λάθος» του Σαββίδη θεωρείται πως είναι το γεγονός πως δεν ήταν από την αρχή ξεκάθαρος για το ποιος είναι ο φετινός στόχος της ομάδας, που στη συνέχεια μπήκε πολύ ψηλά. Φυσικά ένας σύλλογος σαν τον ΠΑΟΚ οφείλει να κοιτάζει ψηλά (έξοδος στο Champions League) όμως ακόμη κι έτσι θα έπρεπε η προσέγγιση να είναι πιο ξεκάθαρη.

Τέλος σε ό,τι αφορά τις επαφές του με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, δεν είναι λίγοι οι… ουδέτεροι παρατηρητές που θεωρούν πως αυτές γίνονται με τρόπο… μελοδραματικό που δεν ταιριάζει στο προφίλ μεγάλου συλλόγου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: