Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Εκτίθεται ο Σαρρής!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή που όπως διαρρέεται απαξιώνει και ειρωνεύεται την επίσκεψη του Αλαφούζου στην ΟΥΕΦΑ.
Από την ΕΠΟ διαρρέονται από ειρωνικά έως απαξιωτικά σχόλια για την συνάντηση του Αλαφούζου με τον Τραβέρσο, υπεύθυνου και εισηγητή στο θέμα αδειοδοτήσεων στην ΟΥΕΦΑ. Του στιλ «τι σαχλαμάρες είναι αυτές; Τι πήγε να του πει; Τι να μάθει παραπάνω από εμάς;» και άλλα τέτοια. Επαναλαμβάνω αυτά διαρρέονται απευθείας από το περιβάλλον του προέδρου της ΕΠΟ Σαρρή. Και ρωτάω εγώ; Η ΕΠΟ δεν κόπτεται υποτίθεται για το καλό ΟΛΩΝ των ελληνικών ομάδων σε σχέση με την παρουσία τους στην ΟΥΕΦΑ; Για ποιο λόγο, λοιπόν, ενοχλείται που μία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός διατηρεί καλές σχέσεις με την ΟΥΕΦΑ και έχει μία, δύο φορές τον χρόνο συναντήσεις με κορυφαία στελέχη της ΟΥΕΦΑ;
Κανονικά αν ο κ. Σαρρής ήθελε το καλύτερο δυνατό για όλες τις ομάδες, θα έπρεπε να επικροτεί τέτοιου είδους συναντήσεις και όχι να τις απαξιώνει και να τις ειρωνεύεται…. Εξάλλου ο Παναθηναϊκός είναι ελληνική ομάδα, δεν είναι ξένη ομάδα. Υποτίθεται ότι το συμφέρον της ΕΠΟ είναι οι ελληνικές ομάδες να προοδεύουν και να έχουν καλή σχέση με την ΟΥΕΦΑ. Και όμως, με όλα αυτά που ακούγονται από το πρωί, ο Σαρρής φαίνεται ότι αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ως ξένη ομάδα, ως εχθρική ομάδα. Και δικαιώνει όλα αυτά που λέγονται για τον ρόλο του και για την αντιμετώπιση που έχει ο Παναθηναϊκός επί ημερών του από την ΕΠΟ.
Εκτός των άλλων ο Σαρρής δείχνει και μία αγωνία μη τυχόν και πάρει ο Παναθηναϊκός την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ…Κυριακή κοντή γιορτή που λέει ο λαός. Οι φάκελλοι εξετάζονται από την ΕΠΟ τέλος του μήνα κι από κει και πέρα όποιες ομάδες συμμετέχουν στην Ευρώπη θα ελεχθούν και από την ΟΥΕΦΑ. Στην περίπτωση , λοιπόν, που με κάποια ομάδα τα πράγματα δεν πάνε καλά τότε ίσως να εμπλακεί ο Παναθηναϊκός και να μάθουμε αν θα πάρει την αδειοδότηση από την ΟΥΕΦΑ. Μέχρι τότε κορώνες σαν και αυτές, που βγάζει τις τελευταίες ώρες ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον εκθέτουν….

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: