Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Φουρλάνος: «Με έπεισε ο Γκρέταρσον»

Στο σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Άρναρ Γκρέταρσον, ούτως ώστε να υπογράψει στην Κλαμπ Μπριζ, αναφέρθηκε ο Σπύρος Φουρλάνος.

Φουρλάνος: «Με έπεισε ο Γκρέταρσον»
Ο Σπύρος Φουρλάνος θα αγωνίζεται στο εξής στην Κλαμπ Μπριζ, όπου θα βρει τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, Άρναρ Γκρέταρσον, ο οποίος διατηρεί το ίδιο πόστο στον βελγικό σύλλογο.

Και μάλιστα, σύμφωνα με τον διεθνή άσο, αυτός ήταν που έπαιξε το πιο σημαντικό ρόλο για να υπογράψει στην ομάδα. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού μίλησε και για την θέση που αρέσκεται να παίζει.

«Ήμουν στον Παναθηναϊκό από τα παιδικά μου χρόνια και πλέον ήμουν έτοιμος για το επόμενο βήμα στη καριέρα μου. Όταν η Μπριζ εξέφρασε το ενδιαφέρον της, έπρεπε ν' αποδεχτώ την πρόταση της. Υπήρχαν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν, όμως η Μπριζ ήταν αυτή που με έπεισε. Η παρουσία του Άρναρ Γκρέταρσον έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση μου, καθώς με γνώριζε από την περίοδο που αγωνιζόμουν στην Ελλάδα και κατάφερε να με πείσει», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Προτιμώ να παίζω σαν μεσοεπιθετικός, όμως έχω τη δυνατότητα ν' αγωνίζομαι σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής και είμαι αριστεροπόδαρος. Για μένα ήταν μεγάλη ευκαιρία να έρθω στο Βέλγιο. Ελπίζω τη νέα σεζόν ν' αγωνιστούμε στο Champions League και να γίνω σημαντικό κομμάτι της ομάδας».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: