Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

«Δεν φεύγει από τη Ρεάλ ο Ρονάλντο»

Τη βεβαιότητα πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος, σχολιάζοντας τα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Πορτογάλο.

«Δεν φεύγει από τη Ρεάλ ο Ρονάλντο»
Η Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να είναι έτοιμη να καταθέσει μια μυθική πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να τον κάνει δικό της. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φημολογείται πως θέλει να τον πάρει πίσω και προτίθεται να… ποντάρει στο συναίσθημα για να το πετύχει αυτό. Όπως και να έχει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα από τα ονόματα που… παίζουν καθημερινά στα φύλλα των εφημερίδων, πολλές από τις οποίες θεωρούν δεδομένη την αποχώρησή του από τη «Βασίλισσα».

Ο Σέρχιο Ράμος, όμως, έχει διαφορετική άποψη, όπως φάνηκε από δήλωση που έκανε σχετικά με το μέλλον του συμπαίκτη του. «Ο Κριστιάνο θα μείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης. Τον βλέπω ευτυχισμένο εδώ και είμαι σίγουρος πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Μαδρίτη. Ένα από τα όνειρά μας, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, δεν έχει εκπληρωθεί ακόμα και ο Ρονάλντο θέλει να προσπαθήσει ξανά για να το πετύχουμε. Θέλει να γράψει ιστορία με το σύλλογο. Συνεπώς, όσα ακούγονται είναι μόνο φήμες και τίποτε άλλο», εκτιμά ο διεθνής αμυντικός της Ρεάλ.

Για να ενισχύσει την άποψή του, ο Ράμος επικαλέστηκε τη ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου «σταρ». «Αν και δεν γνωρίζω λεπτομέρειες, νομίζω πως η ρήτρα αποδέσμευσης του Ρονάλντο αγγίζει το 1 δις. ευρώ! Ξέρετε πολλούς που να είναι σε θέση να πληρώσουν ένα τέτοιο ποσό; Ο Κριστιάνο δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Όσο και να τον θέλουν κάποιες ομάδες, ο Ρονάλντο θα μείνει στην δική μας», είπε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Ράμος.

Ο χρόνος θα δείξει αν ο αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει δίκιο ή αν τα γεγονότα θα τον διαψεύσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: