Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

«Νίκη παρά την απραξία»

Στο τελευταίο του παιχνίδι στη σεζόν, ο Κολοσσός θέλει να νικήσει Άρη και… απραξία στο Βενετόκλειο.

«Νίκη παρά την απραξία»
Να ολοκληρώσει με νίκη τη σεζόν έχει στόχο ο Κολοσσός που υποδέχεται το Σάββατο (19:00) τον Άρη για την 26η και τελευταία αγωνιστική.

«Δίνουμε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν και το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι ότι προερχόμαστε από παρατεταμένη αγωνιστική απραξία, αφού η τελευταία φορά που παίξαμε ήταν πριν από 20 περίπου μέρες», δήλωσε ο προπονητής των Ροδιτών, Βασίλης Φραγκιάς, και πρόσθεσε: «Σαφέστατα και θέλουμε να κλείσουμε με μία καλή εμφάνιση και νίκη τη χρονιά, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο τελευταίο μας παιχνίδι μπροστά στον κόσμο και να αποχαιρετίσουμε με νίκη τη σεζόν».

Ο γκαρντ της ομάδας, Φάνης Κουμπούρας, τόνισε με τη σειρά του: «Πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θέλουμε να το ευχαριστηθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο. Άγχος δεν υπάρχει και προετοιμαστήκαμε καλά την τελευταία εβδομάδα. Ξέρουμε ότι ο Άρης χρειάζεται τη νίκη για να ελπίζει στην έκτη θέση, ωστόσο και εμείς θα παλέψουμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας βοήθησε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και όσοι βρεθούν στο γήπεδο να παρακολουθήσουν ωραίο θέαμα». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: