Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

«Φλερτάρει» με Παπαδόπουλο η Λίβερπουλ!!

Την απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από την Σάλκε εξετάζει η Λίβερπουλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

«Φλερτάρει» με Παπαδόπουλο η Λίβερπουλ!
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα fanatix.com, η οποία βασίζεται σε tweet του Νορβηγού σκάουτ και εκτελεστικού διευθυντή της Μονακό, Τορ-Κρίστιαν Κάρλσεν, η Λίβερπουλ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Κυριάκου Παπαδόπουλου από τη Σάλκε έναντι 22,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Έλληνας διεθνής, ο οποίος βρίσκεται στη γερμανική ομάδα από το 2010, δεν έχει αρκετό χρόνο συμμετοχής τη φετινή περίοδο, λόγω ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο γόνατο από τον περασμένο Νοέμβριο.

Οι άνθρωποι της Λίβερπουλ θεωρούν πως ο Παπαδόπουλος είναι ο ιδανικός αντικαταστάτης του Τζέιμι Κάραγκερ, ο οποίος έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από τους αγωνιστικούς χώρους στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 21χρονου στόπερ από τους «κόκκινους», το μέλλον των Κοάτες και Σκρτελ που παίζουν στην ίδια θέση με τον Παπαδόπουλο θα είναι αβέβαιο, από τη στιγμή που δεν έχουν ικανοποιήσει με τις επιδόσεις τους τον τεχνικό της ομάδας, Μπρένταν Ρότζερς.

Σε άλλο δημοσίευμα, στη γερμανική εφημερίδα «Bild», κάνει λόγο πως η Σάλκε δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή για ένα ποσό κάτω των 22,500,000 ευρώ.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: