Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Εκδηλώσεις λατρείας για Καβάνι!!

Την αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς της Νάπολι γνώρισε ο Έντινσον Καβάνι, κατά την προσέλευσή του σε εστιατόριο της πόλης, όπου η ομάδα γιόρτασε την κατάληψη της τρίτης θέσης.

Εκδηλώσεις λατρείας για Καβάνι
Από την ημέρα που ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις απέκτησε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της Νάπολι, έχουν καθιερωθεί συγκεντρώσεις της ομάδας, με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων όλων των μελών. Μια τέτοια συγκέντρωση, η οποία έγινε με αφορμή την κατάληψη της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα, έδωσε την ευκαιρία σε εκατοντάδες οπαδούς των «παρτενοπέι» να εκδηλώσουν την αγάπη τους προς το πρόσωπο του Έντινσον Καβάνι.

Συγκεκριμένα, πολλοί φίλοι της ομάδας βρέθηκαν έξω από το πολυτελές εστιατόριο, στο οποίο θα δειπνούσαν όλα τα μέλη της Νάπολι και ανήρτησαν πανό, στα οποία γίνονταν σαφείς οι σκέψεις τους σχετικά με το ενδεχόμενο της παραχώρησης του Έντινσον Καβάνι. «Ο Καβάνι δεν αγγίζεται», έγραφε ένα από αυτά.

Όταν εμφανίστηκε ο παίκτης, όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν από κοντά. Ο Ουρουγουανός επιθετικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του από τις αντιδράσεις του κόσμου, ωστόσο δεν προχώρησε σε κάποια καθησυχαστική δήλωση.

Αντίθετα με τον Καβάνι, ο Βάλτερ Ματζάρι δεν πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος από τη στάση των οπαδών, αφού, εκτός από κάποιες αποδοκιμασίες, άκουσε και ειρωνικά σχόλια, αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να αντικαθιστά τον Αντρέα Στραματσόνι στην Ίντερ. «Ματζάρι, άφησε το Τσάμπιονς Λιγκ και πήγαινε εκεί που θα παίζουν στο κύπελλο… συνοικιών», ακούστηκε χαρακτηριστικά.

Το κλίμα, πάντως, στο δείπνο ήταν εξαιρετικό και κανείς δεν ασχολήθηκε με τα μεταγραφικά ζητήματα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: