Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

«Στηρίξτε με για να μείνω»

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα μέλη της Λέσχης φίλων Δόξα Δράμας άκουσαν τις τοποθετήσεις του μεγαλομετόχου της ομάδας Θανάση Σάμιου, σχετικά με το μέλλον της ομάδας.

Ο κ. Σάμιος ζήτησε την στήριξη του κόσμου και της κοινωνίας της Δράμας για να παραμείνει στην ομάδα, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά αδυνατεί να βάζει επιπλέον χρήματα για να κάνει η Δόξα πρωταθλητισμό. Εγγυάται απλά το νοικοκυριό και τη συνέπεια της ομάδας, αφού μέχρι και σήμερα δεν υπάρχουν οικονομικά προβλήματα και προσφυγές, αλλά μέχρι εκεί.

Μεταξύ των άλλων μάλιστα τόνισε: «Είμαι ανοιχτός στο να δώσω την ομάδα, αλλά την αγαπάω και αν διαπιστώσω ότι κάποιος θέλει να παίξει μαζί της δεν πρόκειται να τη δώσω. Δυστυχώς η Δόξα δεν έχει πλέον κόσμο, έχει μόνο 1000 άτομα. Εγώ πίστεψα πως έχει κόσμο, αλλά κόσμο είχε τη δεκαετία του 60΄του 70΄και του 80΄, όχι σήμερα». Στο μεταξύ στο αγωνιστικό κομμάτι η Δόξα θα επιδιώξει να τελειώσει με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα, αν και βαθμολογικά αδιάφορη. Άλλωστε ο τεχνικός της ομάδας Παναγιώτης Τζαναβάρας είχε ζητήσει την ενίσχυση από τον Ιανουάριο, αλλά αυτή δεν ήρθε, με αποτέλεσμα η Δόξα να μην προλαβαίνει τα πλέι οφ.
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: