Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Δεν θέλει πέναλτι ο Μουρίνιο!!

Ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο πως ο σημερινός τελικός του Κυπέλλου Ισπανίας ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης θα κριθεί στα πέναλτι δεν θέλει ο Ζοσέ Μουρίνιο. Το σενάριο για Κασίγιας.

Δεν θέλει πέναλτι ο Μουρίνιο
Ο Πορτογάλος τεχνικός της «βασίλισσας» στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν τον αποψινό τελικό του Copa Del Rey στο «Σαντιάγκο Μπερνναμπέου» αφιέρωσε περίπου τρία τέταρτα στις εκτελέσεις πέναλτι.

Ο «Special One», αλλά και οι περισσότεροι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ της Ρεάλ, έχουν δυσάρεστες αναμνήσεις από την τελευταία φορά που οι «μερένχες» χρειάστηκε να λύσουν τις διαφορές τους με αντίπαλη ομάδα από την «άσπρη βούλα» (στα ημιτελικά του περσινού Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπάγερν, αποκλείστηκαν οι Μαδριλένοι).

Γι’αυτό το λόγο, ο Μουρίνιο είχε την ευκαιρία να τεστάρει τις δυνατότητες των παικτών στις εκτελέσεις πέναλτι απέναντι στους Ντιέγκο Λόπεθ και Ίκερ Κασίγιας.

Μάλιστα, οι επιδόσεις του φυσικού αρχηγού της «βασίλισσας» ήταν εξαιρετικές και γι’αυτό το λόγο στην Ισπανία έχει αναπτυχθεί το σενάριο πως δεν αποκλείεται αν το ματς απέναντι στους «ροχιπλάνκος» κριθεί στα πέναλτι και περισσεύει αλλαγή για τη Ρεάλ, ο Κασίγιας να πάρει τη θέση του Λόπεθ κάτω από τα δοκάρια. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: