Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Μπορμπόκης: «Αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας»

Ο παλαίμαχος άσος του ΠΑΟΚ, Στέφανος Μπορμπόκης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την κατάσταση στον «Δικέφαλο του Βορρά» και το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα.

Αρχικά τόνισε:

«Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο έχασε, αλλά έβαλε και τους άλλους στο κόλπο. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά αυτή δεν είναι εικόνα ομάδας. Αυτοί που είναι μέσα ξέρουν καλύτερα. Τι να πω… Πρέπει να υπάρχουν πολλά εσωτερικά προβλήματα. Κάτι συμβαίνει μέσα, σίγουρα. Η ομάδα δεν έκανε τίποτα στο Περιστέρι».

Για την παρουσία του Δώνη:

«Ο ΠΑΟΚ παρά και το αήττητο των 15 αγώνων που είχε, δεν έπαιζε το ποδόσφαιρο που ήθελαν οι οπαδοί του. Πίστευα ότι θα έπαιρνε εύκολα τη δεύτερη θέση και θα πήγαινε στον τελικό του κυπέλλου. Όταν παίζει Αστέρας-ΠΑΟΚ για να πας τελικό πρέπει να βγάλουν κάτι και οι παίκτες-προσωπικότητες της ομάδας. Δεν είναι μόνο ο Δώνης. Δεν περιμένεις μόνο τον προπονητή.

Για τη διοικητική κατάσταση και αν θα έχει αποτέλεσμα η παρέμβαση του Σαββίδη στα αποδυτήρια είπε:

«Κάποιος πρέπει να πάρει τη διοικητική ευθύνη. Αν θα λέγεται Ζαγοράκης, Τσιστιακόφ, Βρύζας, δεν έχει σημασία. Ένας πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα τις αποφάσεις θα παίρνει ο Θόδωρος. Κανέναν δε θα ταρακουνήσει αυτό που έκανε ο Σαββίδης. Οι παίκτες από μόνοι τους πρέπει να καταλάβουν. Αν με τα Γιάννενα μείνουν στο μηδέν, θα έχουν μεγάλο πρόβλημα ψυχολογικά».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: