Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Έσπασε το χέρι του ο Κασάνο!!

Κάταγμα στον δεξιό καρπό του υπέστη ο Αντόνιο Κασάνο, μετά από πτώση που είχε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης. Η συμμετοχή του στο τελευταίο ματς της χρονιάς είναι αμφίβολη.

Έσπασε το χέρι του ο Κασάνο
Αν δεν κάνουν και τώρα αγιασμό, δεν πρόκειται να κάνουν ποτέ. Μετά από μια σειρά σοβαρών τραυματισμών καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, εξαιτίας των οποίων οι παίκτες που έχει στη διάθεσή του ο Αντρέα Στραματσόνι μετρούνται, πλέον, στα δάχτυλα, ήρθε ακόμα ένας. Αυτός του Αντόνιο Κασάνο, ο οποίος πριν προλάβει να επανέλθει από τον προηγούμενο, φρόντισε να υποστεί έναν νέο και να προσθέσει ακόμα ένα πρόβλημα στον τεχνικό της Ίντερ.

Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο Κασάνο, κατά τη διάρκεια ενός εκπαιδευτικού «διπλού», έπεσε άτσαλα, σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ιταλικές ιστοσελίδες και αναγκάστηκε να αποχωρήσει, νιώθοντας έντονους πόνους στο δεξί του χέρι. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως το δεύτερο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού έχει υποστεί κάταγμα.

Όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Ίντερ, στο χέρι του Μπαρέζου επιθετικού έχει τοποθετηθεί νάρθηκας και η συμμετοχή του στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, κόντρα στην Ουντινέζε την Κυριακή το βράδυ, είναι κάτι παραπάνω από αμφίβολη.

Είναι σίγουρο πως όλοι στην Ίντερ εύχονται να φύγει η σεζόν και να μην... ξανάρθει. Και περισσότερο από όλους οι γιατροί του συλλόγου, οι οποίοι δουλεύουν σε… εξαντλητικούς ρυθμούς, με τόσους τραυματισμούς που έχουν πλήξει τους «νερατζούρι». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: