Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ζήνδρος: «Πρέπει ν' ανέβει ο πήχης στον Άρη»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιώργος Ζήνδρος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη νέα χρονιά του Άρη, για το αν είναι απαραίτητη η παρουσία νέου επενδυτή, για το τι άλλο χρειάζεται ο Άρης εκτός από χρήματα και για την εκδήλωση του Στεφανίδη.

Αρχικά είπε:

«Είναι πολύ θετικό που πετύχαμε τον στόχο της παραμονής τη σεζόν που πέρασε. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να δούμε τι προϋποθέσεις υπάρχουν για τη νέα σεζόν. Πρέπει να ανέβει και πάλι ο πήχης στον Άρη και η ομάδα να διεκδικήσει περισσότερα τη νέα σεζόν».

Για το αν είναι απόλυτη ανάγκη η παρουσία επενδυτή στον Άρη:

«Εγώ νομίζω πως θα ήταν ότι καλύτερο κάτι τέτοιο. Όμως ένας επενδυτής που θα βάλει χρήματα και θα κάνει κουμάντο, προφανώς στο βάθος του μυαλού του θέλει να βγάλει κάποιο κέρδος. Δε νομίζω πως υπάρχει άνθρωπος που θέλει να επενδύσει τα λεφτά του και στη συνέχεια να τα χάσει».

Για το τι άλλο χρειάζεται ο Άρης εκτός από λεφτά:

«Ο Άρης χρειάζεται ένα όραμα και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο με κάποιον άνθρωπο που θα βάλει λεφτά, θα κάνει κουμάντο και θα τον εμπιστεύεται ο κόσμος».

Για τα νέα παιδιά του Άρη:

«Αρκετά παιδιά τη σεζόν που πέρασε έδειξαν ότι έχουν ταλέντο. Ένας από αυτούς είναι ο Γιαννιώτας, ο οποίος έχει προοπτικές για το μέλλον. Ο Άρης έχει βγάλει πολύ ταλαντούχους παίκτες αλλά δυστυχώς τους χάσαμε από λάθους χειρισμούς».

Τέλος για την εκδήλωση του Στεφανίδη:

«Νομίζω ότι αυτό είναι ένα βήμα συσπείρωσης. Είναι πολύ ωραίο αυτό το κάλεσμα του κ. Στεφανίδη στους βετεράνους ποδοσφαιριστές, είχε να συμβεί πολλά χρόνια κάτι τέτοιο και αυτό δείχνει ότι η ιστορία του Άρη υπάρχει».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: