Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

«Υπερόπτης και νάρκισσος ο Μαντσίνι»

Με τα χειρότερα λόγια περιέγραψε τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ο πρώην φροντιστής της Μάντσεστερ Σίτι, Στεφάν Αζίζ, σχολιάζοντας την απόλυση του Ιταλού τεχνικού από τους «σίτιζενς».

«Υπερόπτης και νάρκισσος ο Μαντσίνι»
Στις τάξεις των οπαδών είχε πολλές συμπάθειες. Στη διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι πολύ λιγότερες. Όπως προκύπτει από συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην φροντιστής της ομάδας, Στεφάν Αζίζ, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός ούτε ανάμεσα στους εργαζόμενους στην Σίτι.

«Ο Μαντσίνι είναι υπερόπτης, νάρκισσος, ατομιστής και αδαής. Με απογοήτευσε πολύ η συμπεριφορά του, όσο καιρό εργαστήκαμε μαζί στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο κόσμος δεν μπορεί να ξέρει αυτά που συμβαίνουν στο παρασκήνιο. Στα δύο χρόνια της κοινής θητείας μας στην ομάδα, δεν θυμάμαι να με χαιρέτησε ούτε μία φορά. Δεν σχολιάζω τη δουλειά του ως προπονητή, αλλά ως άνθρωπος ο Ιταλός δεν αξίζει τίποτα», είπε με χαρακτηριστικά ο Αζίζ.

Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγλικών εφημερίδων, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε εισηγηθεί την απόλυση του Αζίζ στην αρχή της περασμένης περιόδου και μάλλον ο πρώην υπάλληλος της Μάντσεστερ Σίτι βρήκε την ευκαιρία να πάρει την… εκδίκησή του μετά την αποπομπή του Ιταλού από την ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: