Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Ζέκα και Μαυρίας δεν πωλούνται!!

Ανακατατάξεις στο ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι σίγουρο πως θα γίνουν αλλά οι μόνοι που δεν πρόκειται να φύγουν είναι οι Ζέκα, Μαυρίας με εντολή Αλαφούζου.

Ζέκα και Μαυρίας δεν πωλούνται!
Νέος, προπονητής, νέοι τεχνικοί σύμβουλοι, περιορισμένο μπάτζετ. Αυτά είναι δεδομένα στον Παναθηναϊκό. Όπως επίσης δεδομένο είναι πως προκειμένου η ΠΑΕ να πάρει οικονομικές ανάσες είναι διατεθειμένη να πουλήσει οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή της. Εκτός από δύο!

Ζέκα και Μαυρίας ό,τι και να γίνει στο ρόστερ του «τριφυλλιού» θα βρίσκονται και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην ομάδα ύστερα από όσα είπε ο Γιάννης Αλαφούζος στη χθεσινή συζήτηση που έγινε στο Δ.Σ. Ο Πορτογάλος έχει κερδίσει τους πάντες με το πάθος που δείχνει σε κάθε ματς και αυτό είναι που τον ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους. Άλλωστε, είναι ένα στοιχείο που θέλει πολύ ο Γιάννης Αναστασίου να έχουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Μαυρίας είναι άλλη περίπτωση. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός είναι ακόμα σε ηλικία που και μπορεί να προσφέρει στους «πράσινους» και να αυξήσει την τιμή του στην ποδοσφαιρική πιάτσα, γεγονός που μπορεί να επωφεληθεί ο Παναθηναϊκός. Οι παραπάνω εξαιρέσεις του Αλαφούζου σημαίνουν πως παίκτες όπως οι Καρνέζης, Καπίνο, Σο, Λαγός, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος σαφώς και υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν αλλά αν υπάρξει κάποια συμφέρουσα οικονομική πρόταση τότε θα συζητηθεί.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: