Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Τελειώνει η υπομονή του Χριστόπουλου!!

Την υπομονή του δοκιμάζει ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος ακόμα περιμένει τον Γιώργο Χριστοβασίλη έτσι ώστε οι δύο πλευρές να ανανεώσουν την συνεργασία τους.

Τελειώνει η υπομονή του Χριστόπουλου
Η φετινή πορεία του ΠΑΣ Γιάννινα κρίνεται τουλάχιστον εξαιρετική και κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ευθύνη φέρει ο Γιάννης Χριστόπουλος. Ο Έλληνας τεχνικός έφτιαξε μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο και μάλιστα καλό και αυτή η ομάδα κατάφερε να μπει στα play-offs. Αν εξασφαλίσει αδειοδότηση τότε θα βγει και στην Ευρώπη.

Το πιο φυσιολογικό θα ήταν ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χριστοβασίλης, να του είχε ανανεώσει ήδη το συμβόλαιο αλλά φαίνεται πως αυτά που του έχει ζητήσει ο Χριστόπουλος είναι αρκετά. Κι αυτά δεν έχουν να κάνουν με χρήματα ή με ποδοσφαιριστές αλλά με εγκαταστάσεις και Ακαδημίες.

Τέλος πάντων, το θέμα είναι πως η υπομονή του Χριστόπουλου τελειώνει, θέλει να κοιτάξει το μέλλον του και καλοβλέπει και την περίπτωση να δουλέψει κάπου στο εξωτερικό. Αν και βέβαια, το πρώτο του μέλημα είναι τα ματς των play-offs. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: