Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

«Θα τραγουδήσω τον ύμνο της Σιένα αν νικήσει τη Μίλαν»

Μια πρωτότυπη υπόσχεση έδωσε ο Βιντσέντζο Μοντέλα, αναλύοντας τις πιθανότητες της Φιορεντίνα να προσπεράσει τη Μίλαν στη βαθμολογία και να πάρει το εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Θα τραγουδήσω τον ύμνο της Σιένα αν νικήσει τη Μίλαν»
Η τελευταία αγωνιστική του Καμπιονάτο δεν υπόσχεται πολλές συγκινήσεις, αφού είναι γνωστή η πρωταθλήτρια, οι ομάδες που υποβιβάζονται, καθώς και εκείνες που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η μόνη εκκρεμότητα που έχει μείνει, είναι η κατάληψη της τρίτης θέσης, η οποία δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια θέση που διεκδικούν η Μίλαν και η Φιορεντίνα, με τους «ροσονέρι» να έχουν μια μικρή, αλλά σημαντική διαφορά δύο βαθμών, η οποία ενδέχεται να αποδειχτεί καθοριστική.

Ο προπονητής της Φιορεντίνα, Βιντσέντζο Μοντέλα, μίλησε για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να τερματίσει τρίτη και να πάρει εκείνη το τελευταίο διαθέσιμο εισιτήριο του Τσάμπιονς Λιγκ. «Όταν απείχαμε έξι βαθμούς από τη Μίλαν, πίστευα πως μπορούσαμε να τους προσπεράσουμε. Τώρα που είμαστε πιο κοντά, εξακολουθώ να ελπίζω. Απομένει ένα παιχνίδι και δεν κρατάμε εμείς την τύχη στα χέρια μας. Συνεπώς, πρέπει να κερδίσουμε το δικό μας ματς και να περιμένουμε τα ευχάριστα από τη Σιένα. Εγώ, πάντως, είμαι ήρεμος και δεν σκέφτομαι το αποτέλεσμα της Μίλαν. Τουλάχιστον δεν είναι αυτή η τελευταία μου σκέψη πριν με πάρει ο ύπνος», ήταν το σχόλιο του Μοντέλα.

Οι αντίπαλοι της Φιορεντίνα και της Μίλαν, η Πεσκάρα και η Σιένα, αντίστοιχα, θα είναι αδιάφορες, αλλά και απογοητευμένες, αφού έχουν, ήδη, υποβιβαστεί. Κάτι που δεν βολεύει τους «βιόλα». «Η αλήθεια είναι πως τα προγνωστικά είναι εναντίον μας. Για ποιο λόγο η Σιένα να κόψει βαθμούς από τη Μίλαν; Αλλά ακόμα ελπίζω πως μπορεί να γίνει το… θαύμα. Το σίγουρο είναι πως το γόητρο δεν… υποβιβάζεται και αποτελεί, πάντα, σημαντικό κίνητρο», υπογράμμισε ο προπονητής της Φιορεντίνα.

Αν συμβεί, τελικά, το θαύμα, ο Μοντέλα υπόσχεται πως θα κάνει κάτι πρωτότυπο. «Αν η Μίλαν ηττηθεί και πάρουμε εμείς το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, υπόσχομαι να μάθω τον ύμνο της Σιένα και να τον τραγουδήσω στην πρώτη ευκαιρία. Μακάρι να ξεκινήσω από το βράδυ της Κυριακής τα μαθήματα», είπε γελώντας ο Βιντσέντζο Μοντέλα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: