Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

«Στο δρόμο του Γκάλη και των μικρών»

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Κολοσσό στο Βενετόκλειο το Σάββατο και θέλει νίκη για να τερματίσει έκτος στην Α1.

«Στο δρόμο του Γκάλη και των μικρών»
Συνέχεια στις επιτυχίες των τελευταίων ημερών, αρχικά με την τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Γκάλη κι εν συνεχεία με την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος από τους Έφηβους, θέλει να δώσει ο Άρης. Το Σάββατο δοκιμάζεται στο Βενετόκλειο από τον Κολοσσό (19:00) για την τελευταία αγωνιστική και με νίκη εξασφαλίζει την έκτη θέση στην κανονική περίοδο.

«Θα θέλαμε η παρουσία μας στο τελευταίο μας παιχνίδι να συμπληρώσει την πολύ μεγάλη βραδιά της 7ης Μαΐου για τον Νίκο Γκάλη και τη μεγάλη επιτυχία των εφήβων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Βασικός μας στόχος είναι στην αυλαία του Πρωταθλήματος, μαζί με τα μηνύματα των παραπάνω επιτυχιών, να αφήσει και η δικής μας προσπάθεια το στίγμα της, ώστε όλα αυτά μαζί να βοηθήσουν τους ανθρώπους του Συλλόγου να βρουν ουσιαστικές λύσεις για το μέλλον του. Σεβόμαστε τον Κολοσσό και πρέπει να θυμόμαστε ότι κανένα παιχνίδι δεν κρίνεται πριν τελειώσει», δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Βαγγέλης Αγγέλου.

Ο γκαρντ των «κιτρίνων», Δημήτρης Βεργίνης, είπε: «Το παιχνίδι με τον Κολοσσό είναι το τελευταίο της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος και είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Πρέπει να κερδίσουμε αν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η 6η θέση. Θα είναι δύσκολος ο αγώνας μετά από μία τόσο μεγάλη διακοπή στο Πρωτάθλημα, όμως έχουμε προετοιμαστεί καλά στις προπονήσεις μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα και θα πάμε στη Ρόδο για να διεκδικήσουμε τη νίκη».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: