Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Τάτος στο «Metropolis»: «Ο Άρης έχει προβλήματα που δεν λύνονται εύκολα»

Ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη για τη φετινή σεζόν, ο Ανδρέας Τάτος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για το πως έζησε τους έξι μήνες στον Άρη, για το μέλλον του αλλά και για το πως βλέπει τα πράγματα τη σεζόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.



Για το πως έζησε τη χρονιά στον Άρη:

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και αυτό το γνώριζα από την πρώτη στιγμή που ήρθα. Είχαμε πολύ άγχος και θέλαμε να σώσουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Φτάσαμε σε σημείο κάποιοι ποδοσφαιριστές να πιστεύουν ότι δεν θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, όμως στο τέλος είχαμε πάθος και θέληση και καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν βοήθησαν προπονητής και κόσμος στην επίτευξη του στόχου:

«Σίγουρα βοήθησαν πάρα πολύ, ο κόσμος ήταν κοντά μας και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα. Ο προπονητής μας βοήθησε πάρα πολύ αλλά και εμείς οι ποδοσφαιριστές δώσαμε το 100% των δυνατοτήτων μας».

Για το μέλλον του:

«Το μόνο που ξέρω είναι ότι για τα επόμενα δύο χρονιά είμαι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, από εκεί και πέρα όμως ακόμα δεν γνωρίζω τι θα γίνει.

Κάθε ποδοσφαιριστής έχει όνειρα, φιλοδοξίες και θέλει να αποδείξει τις δυνατότητές του. Εμένα με έκανε καλό που έφυγα από τον Ολυμπιακό γιατί απέκτησα δύναμη, έγινα εγωιστής και τώρα θέλω να βοηθήσω».

Για τα πλέι οφ και τη νίκη του Ατρομήτου:

«Ο Ατρόμητος έχει πολύ καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές και δεν ξέρω γιατί δεν είχε καλή απόδοση κατά τη διάρκεια της χρονιά. Πιστεύω ότι θα τα πάει καλά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να είναι το φαβορί:

«Πιστεύω πως το μεγαλύτερο ρόλο θα παίξει η έδρα. Από εκεί και πέρα όποια ομάδα παίξει καλό ποδόσφαιρο θα πάρει και την πρώτη θέση».

Τέλος, για το πως βλέπει τη νέα χρονιά στον Άρη:

«Ο Άρης έχει πολλά προβλήματα που δεν λύνονται εύκολα. Πιστεύω ότι προτεραιότητα για τον σύλλογο είναι να λύθούν τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν ένα- ένα, για να μπορέσει η ομάδα να επιστρέψει και πάλι ψηλά».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: