Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Φίγκο: «Ο Κασίγιας πρέπει να το σηκώσει»

Τα χέρια του Ίκερ Κασίγιας πρέπει να είναι τα πρώτα που θα ανυψώσουν στον ουρανό το Copa del Rey εφόσον η Ρεάλ νικήσει στον τελικό την Ατλέτικο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Λουίς Φίγκο.

Φίγκο: «Ο Κασίγιας πρέπει να το σηκώσει»
Η φετινή σεζόν είναι από εκείνες που θα ήθελε να ξεχάσει ο τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας, αφού κάτι ο σοβαρός τραυματισμός του τον χειμώνα, κάτι η κόντρα του με τον Ζοσέ Μουρίνιο τον έχουν κάνει να χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της «βασίλισσας».

Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρώην συμπαίκτη του «San Iker», Λουίς Φίγκο, ο Ισπανός πορτιέρο θα πρέπει να είναι εκείνος που θα σηκώσει πρώτος την κούπα του Copa del Rey, εφόσον οι «μερένχες» νικήσουν στον τελικό την Ατλέτικο Μαδρίτης.

«Αν κατακτήσει το Κύπελλο η Ρεάλ ελπίζω να σηκώσει το τρόπαιο ο Κασίγιας γιατί αυτός είναι ο πραγματικός αρχηγός της ομάδας. Ακόμη και όταν δεν παίζει παραμένει ο αρχηγός»
, είπε αρχικά ο Πορτογάλος για να συμπληρώσει λίγο αργότερα σχετικά με την κόντρα του Κασίγιας με τον Μουρίνιο:

«Όλοι έχουν μία διαφορετική γνώμη για το τι έχει συμβεί φέτος στα αποδυτήρια της Ρεάλ. Είναι πολύ δύσκολο να μιλήσω για να ένα θέμα το οποίο δεν έχω βιώσει από κοντά».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: