Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

«Αν μείνω εγώ, μένει και ο Παράσχος»

Ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο του Ατρομήτου ήταν ο Γιώργος Σπανός, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. «Μένω εγώ, μένει και ο Παράσχος», το σχόλιο του.

«Αν μείνω εγώ, μένει και ο Παράσχος»
Στον πάγκο του Ατρομήτου και την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Γιώργος Παράσχος αν παραμείνει πρόεδρος της ομάδας ο Γιώργος Σπανός. Αυτό επισήμανε ο πρόεδρος των Περιστεριωτών στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε μεταξύ άλλων πως μπορεί η ομάδα του να μην είναι φαβορί για την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα αλλά θα τα δώσει όλα για να φτάσει στην κορυφή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σπανός στους Νίκο Κατσαρό και Κώστα Μιαούλη:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:
«Σίγουρα το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν καθοριστικό. Αρχίσαμε σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με μηδέν βαθμούς και τώρα μειώσαμε τη διαφορά. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ κόντρα στον ΠΑΟΚ και καταφέρνεις να πάρεις τη νίκη τότε αποκτάς αυτοπεποίθηση. Έτσι με τέτοια αποτελέσματα οι ομάδες φτιάχνουν χαρακτήρα. Σε πολλά ματς φέτος έχουμε πάρει τη νίκη στο τέλος. Αυτό δείχνει και τον χαρακτήρα που έχουμε ως ομάδα και παλεύουμε όλα τα παιχνίδια ως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή».

Για το τι να περιμένουμε από τον Ατρόμητο από εδώ και στο εξής στα play-offs: «Έχουμε μειώσει μεν την απόσταση αλλά δεν είμαστε το φαβορί για την πρώτη θέση. Η ομάδα που έχει την μεγαλύτερη αντοχή, βάθος στο ρόστερ της και μαζί της την τύχη αυτή θα κόψει πρώτη το νήμα. Μετά τη νίκη μας επί του ΠΑΟΚ δεν κρύβουμε πως έχουμε βρει τον ρυθμό μας και πιστεύω πως στα επόμενα παιχνίδια θα δείξουμε και άλλο μέρος των δυνατοτήτων μας».

Για το μέλλον του Παράσχου: «Από την στιγμή που μείνω και εγώ στην ομάδα θα μείνει και ο Παράσχος».

Για τον Ατρόμητο της νέας περιόδου: «Ο Ατρόμητος έχει βάλει ψηλά τον πήχη και έχουμε δείξει σταθερότητα ως ομάδα. Θέλουμε να τελειώσουν πρώτα τα play-offs και μετά να φτιάξουμε το οργανόγραμμά μας προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις. Σίγουρο τον προϋπολογισμό μας θα τον κάνουμε σύμφωνα με τα έσοδα που θα έχουμε αλλά νομίζω πως θα χτίσουμε μια δυνατή ομάδα».

Για το τι γίνεται με την περίπτωση Φυτανίδη: «Έχουμε μιλήσει με τον Φυτανίδη στα μέσα του πρωταθλήματος για να παραμείνει στην ομάδα. Την δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε παγώσει όλες τις συζητήσεις για να είμαστε συγκεντρωμένοι στα play-offs. Μετά θα μιλήσουμε με όλους τους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους, και με τον Φυτανίδη, και θα αποφασίσουμε».

Για το ποια ματς του έχουν μείνει στο μυαλό από τη φετινή σεζόν: «Αυτά τα παιχνίδια που μου έχουν μείνει στο μυαλό είναι η νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι νίκες επί του ΠΑΟΚ. Ήταν σημαντικά ματς για εμάς. Σίγουρα δεν μπορώ να ξεχάσω και τα ευρωπαϊκά ματς με τη Νιουκάστλ. Στο δεύτερο ματς ειδικά που δεν είχαμε την ισονομία από τον διαιτητή που καθόρισε την τύχη του παιχνιδιού».

Για τις Ακαδημίες: «Εμείς δουλεύουμε χρόνια ως ομάδα με τις ακαδημίες. Έχουμε βγάλει αρκετούς παίκτες όπως ο Σκόνδρας, ο Μπάλλας και άλλα παιδιά που ανεβαίνουν συνεχώς στην πρώτη ομάδα. Κοιτάμε να κάνουμε την καλύτερη δουλειά γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στον Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Για την Σουπερλίγκα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες: «Νομίζω πως το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία της κοινωνίας. Με τη βαθιά κρίση που περνά η κοινωνία μας δεν μπορεί να μην επηρεαστεί το ποδόσφαιρο ματς. Πλέον, είναι πολύ έντονο το οικονομικό πρόβλημα. Εμείς σαν Σουπερλίγκα έχουμε πάρει αποφάσεις με το μικρότερο κόστος και για αυτό φέτος είδαμε έντονο το ελληνικό στοιχείο. Σε κάποιες ομάδες βγήκε, σε κάποιες άλλες όχι. Θα χρειαστεί μια τριετία, τετραετία για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: