Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Το 2 στα 2 για να πετάξει!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το δεύτερο παιχνίδι της εθνικής μας στο παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 20 ετών στην Τουρκία.
Απ’ όσα έχουμε δει ως τώρα στο παγκόσμιο κύπελλο κάτω των 20 ετών της Τουρκίας, κι αν εξαιρέσει κανείς την Ισπανία που ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα παίζει αρκετά ωραίο ποδόσφαιρο, δεν έχουμε δει και τίποτα τρομερό στην διοργάνωση. Δεν υπάρχει, δηλαδή, κάποια ομάδα που δεν παίζεται.
Πετάει για νοκ άουτ
Γιατί το λέμε αυτό; Επειδή σε λίγες ώρες η εθνική μας δίνει το δεύτερο παιχνίδι της στην διοργάνωση. Κι αν κάνει το δυο στα δυο, τότε… πετάει από το βράδυ για τα νοκ άουτ. Εκεί, λοιπόν, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει.
Στον τελικό του euro
Μην ξεχνάμε ότι η εθνική μας δεν είναι όποια – όποια. Πέρυσι έφτασε στον τελικό κάτω των 19 ετών στο ευρωπαϊκό κόντρα στην Ισπανία.

Με πλάνο
Αν, λοιπόν, η εθνική μας παρουσιαστεί σοβαρή, πειθαρχημένη και με ένα πλάνο στο παιχνίδι της τότε εύκολα ή δύσκολα μπορεί να το κερδίσει το Μάλι.
Απουσιάζουν βαριές φανέλες
Και μετά όλα είναι πιθανά. Η Βραζιλία απουσιάζει. Το ίδιο και η Αργεντινή. Οι δυο ομάδες, δηλαδή, που παραδοσιακά βγάζουν τα μεγαλύτερα ταλέντα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ούτε η Γερμανία, ούτε η Ιταλία βρίσκονται στην διοργάνωση. Μιλάμε γενικά για χώρες με μεγάλη παράδοση στο ποδόσφαιρο και με τόσες κούπες σε μουντιάλ ανδρών.
Σημαντικό
Αυτό από μόνο του δείχνει και πόσο σημαντικό είναι να δίνει παρουσία η εθνική μας σε διοργανώσεις όπως αυτή που γίνεται τώρα στην Τουρκία.
Όλα είναι πιθανά
Από εκεί και πέρα, και με δεδομένο ότι απουσιάζουν κάποιες βαριές φανέλες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως είπαμε, όλα είναι πιθανά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Ομάδες, μάλιστα, σαν την Γαλλία και ειδικά την Αγγλία δεν γέμισαν το μάτι στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους. Αν και είναι ακόμα νωρίς, βέβαια.
Κάτι καλό
Ας ελπίσουμε, λοιπόν, ότι κάτι καλό θα βγει από την διοργάνωση και ότι η εθνική μας θα δώσει όχι μόνο δυο ματς ακόμα, αλλά πολύ περισσότερα.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: