Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Προπονητής της Ρεάλ είναι ο Αντσελότι»

Τη βεβαιότητα πως ο Κάρλο Αντσελότι θα είναι ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη χρονιά, εξέφρασε ο πρόεδρος της «Βασίλισσας», Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή.

«Προπονητής της Ρεάλ είναι ο Αντσελότι»
Μετά την απομάκρυνση του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, οι περισσότεροι θεωρούσαν πως ο… φυσικός διάδοχος του Πορτογάλου, ήταν ο Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός, όμως, ενώ τη μία μέρα βρισκόταν ένα βήμα από τη Μαδρίτη, την επομένη απομακρυνόταν, αφού η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν δεν έδειχνε διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους ήταν σκληρές, οι φήμες έδιναν και έπαιρναν και, τελικά, όπως ανακοίνωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ, η κατάληξη είναι αίσια, τουλάχιστον για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αν και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Κάρλο Αντσελότι. Αυτό δεν αλλάζει. Ο Ιταλός είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα μας την επόμενη αγωνιστική περίοδο», ανακοίνωσε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του ο Πέρεθ.

Πολλές φορές οι τυπικές λεπτομέρειες αποδεικνύονται αξεπέραστα εμπόδια και οδηγούν σε «ναυάγιο» τις διαπραγματεύσεις. Κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να συμβεί στην προκειμένη περίπτωση. «Η Παρί Σεν Ζερμέν προσέλαβε τον Λοράν Μπλαν για να αντικαταστήσει τον Αντσελότι. Μόλις ανακοινωθεί επίσημα ο Γάλλος, τότε ο Ιταλός θα υπογράψει σε εμάς. Τα πάντα εξαρτώνται από το πότε η διοίκηση της Παρί θα ανακοινώσει τον νέο τεχνικό της. Κάτι που αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα», εκτίμησε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κλείνοντας, ο Πέρεθ έδειξε πως η πρόσληψη του Αντσελότι δεν πρόκειται να χαλάσει με τίποτα. «Ο Κάρλο Αντσελότι είναι ο νέος προπονητής μας. Αυτό είναι δεδομένο. Τα πάντα έχουν τελειώσει με αυτή την υπόθεση», είπε χαρακτηριστικά ο Φλορεντίνο Πέρεθ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: