Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τάουπ: «Μιλάω με ΑΕΚ και θέλω»

Ο Τζακ Τάουπ επιβεβαίωσε μιλώντας στη SportDay τις επαφές του με την ΑΕΚ και δεν έκρυψε πως θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα. Αναμονή για την προκήρυξη πριν τις μεταγραφές.

Τάουπ: «Μιλάω με ΑΕΚ και θέλω»
Στο πρόσωπο του Τζακ Τάουπ είναι πιθανό να καταλήξει η ΑΕΚ για τη θέση του βασικού σέντερ φορ. Ο 30χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Φόλενταμ, με την οποία είχε 27 γκολ την περασμένη περίοδο στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας.

Ο Τάουπ μιλώντας στη SportDay επιβεβαίωσε τις επαφές με την ΑΕΚ και ξεκαθάρισε πως θα ήθελε πολύ να φορέσει τη φανέλα της. «Ναι είναι αλήθεια μιλάω με την ΑΕΚ μέσω εκπροσώπου της. Γνωρίζω ότι είναι μεγάλος σύλλογος και παρά την τρέχουσα δυσχερή της θέση υπάρχει μεγάλη προοπτική ώστε να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία, να διεκδικεί πρωταθλήματα και να παίζει στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Κάτι που θέλω και εγώ. Το μόνο που περιμένω για να αποφασίσω είναι μια επίσημη πρόταση», τόνισε ο Ολλανδός.

Στον Τάουπ αναμένεται να γίνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο, ενώ ο ίδιος φέρεται να έχει προσφορές από την Χαζάρ του Αζερμπαϊτζάν (που αγωνιζόταν ο Σιαλμάς), μια ομάδα από τη Β' Τουρκίας και από τη Ρόντα.

Περιμένει την προκήρυξη

Στην ΑΕΚ περιμένουν την προκήρυξη για τη Γ’ Εθνική και τους περιορισμούς που θα υπάρχουν για τη στελέχωση του ρόστερ, προκειμένου να πάρουν τις αποφάσεις για κάποιες μεταγραφικές κινήσεις. Πέραν των τεσσάρων ξένων (έχει αποκτηθεί ο Κορδέρο για την ώρα), αναμένεται να επιτρέπεται μόνο η παρουσία δύο παικτών άνω των 32 ετών στην αποστολή. Ίσως γι’ αυτό να μην έχει ολοκληρωθεί η απόκτηση του 36χρονου γκολκίπερ Σωτήρη Λυμπερόπουλου, αλλά και να μην έχει προχωρήσει το θέμα του επίσης 36χρονου Μπρούνο Τσιρίλο, στον οποίο λέγεται πως έχει γίνει ήδη κρούση.

Βλέπει και Ξάνθη για προετοιμασία

Το ενδεχόμενο προετοιμασίας στο προπονητικό κέντρο της Ξάνθης φέρεται να εξετάζει η ΑΕΚ. Το «Le Chalet» είναι ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο και λέγεται πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος έκανε ήδη μία πρώτη επαφή. Από την Ελλάδα «παίζει» και το Καρπενήσι για προετοιμασία, ενώ πάντα παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο του εξωτερικού.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: