Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο επιμένων… ελληνικά!!

Ταυλαρίδης, Κυργιάκος και Μπουγαΐδης είναι οι λύσεις που εξετάζονται για το κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού μετά το «ναυάγιο» με Μόρα. Επαφές με Γκοχού για την επίθεση. Αποφασίζουν για Μαυρία.

Ο επιμένων… ελληνικά
Η περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα εγκαταλείφθηκε οριστικά αφού το χάσμα μεταξύ των δύο πλευρών παρέμεινε αγεφύρωτο. Πάντως ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προσανατολίζεται σε ελληνικές λύσεις για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, όπου υπάρχουν μόνο ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και ο Γιώργος Κουτρουμπής, οποίος αναμένεται να υπογράψει για τέσσερα χρόνια και να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Ήδη έχουν γίνει επαφές με τον Στάθη Ταυλαρίδη, που έχει μεν συμβόλαιο με τον Ατρόμητο αλλά δεν είναι απίθανο να αποκτηθεί. Πέραν του 33χρονου αμυντικού, εξετάζεται και ο Σωτήρης Κυργιάκος που έμεινε ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ, ωστόσο για να επιστρέψει μετά από οκτώ χρόνια στο «τριφύλλι» ο 34χρονος άσος θα πρέπει να καλυφθεί το υψηλό κασέ του.

Στους «πράσινους» έχει προταθεί και ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης που έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ και μέχρι στιγμής δεν έχει βρει κάτι που να τον καλύπτει από το εξωτερικό.

Για φορ και Καραγκούνη

Ο Παναθηναϊκός φροντίζει να προετοιμάσει το έδαφος για να είναι έτοιμος σε περίπτωση «ναυαγίου» με τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Ζεράρ Μπι Γκουά Γκοχού της τουρκικής Ερτσίγεσπορ είναι ένας παίκτης που καλύπτει τους «πράσινους» κι εξετάζεται σοβαρά.

Στο μεταξύ, στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απάντηση Γιώργου Καραγκούνη, που επέστρεψε από τις διακοπές του και θα ανακοινώσει την απόφαση του για το μέλλον του.

Αποφασίζουν για Μαυρία

Μετά τις δύο πρώτες εβδομάδες προετοιμασίας θα αποφασιστεί αν ο Χάρης Μαυρίας θα υποβληθεί σε επέμβαση για να απαλλαγεί από τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς (που θα τον κρατήσει εκτός για περίπου δύο μήνες) ή θα συνεχίσει με συντηρητική θεραπεία.

Μόνοι τους όσοι δεν υπολογίζονται

Οι Τοτσέ, Φορναρόλι, Βελάσκες, Πίντο, Σο, Βιτόλο και Κουίνσι, που δεν υπολογίζονται αλλά έχουν συμβόλαιο, ενημερώθηκαν από την ΠΑΕ πως θα προπονούνται σε διαφορετική ώρα από την υπόλοιπη ομάδα, ενώ δεν θα λάβουν μέρος στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία. Πρόθεση της διοίκησης είναι το συντομότερο δυνατό να τους αποδεσμεύσει, αλλά θα χρειαστούν χρήματα για τις αποζημιώσεις.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: