Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Πρόκριση… παρέα!!

Ο παλιόφιλος Μαχαμαντού Σιντιμπέ προέβλεψε πρόκριση τoυ Μάλι «παρέα» με την Εθνική στο Μουντιάλ Νέων μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ μίλησε για έναν… κακό άνθρωπο που γνώρισε στην Ελλάδα.

Πρόκριση… παρέα
Παντού μπορείς να βρεις έναν γνωστό… Έτσι και στο Γκαζιαντέπ, όπου η Εθνική Νέων δίνει τους αγώνες της στο Μουντιάλ U-20, εντοπίσαμε μία γνώριμη φιγούρα. Ο λόγος για τον Μαχαμαντού Σιντιμπέ, που είναι προπονητής τερματοφυλάκων του Μάλι, αποψινής αντιπάλου της ελληνικής ομάδας (21:00).

Ο άλλοτε γκολκίπερ του Αθηναϊκού, του Αιγάλεω, της Κέρκυρας και του ΠΑΣ Γιάννινα μιλώντας (στα ελληνικά παρακαλώ) στον απεσταλμένο του NovaΣΠΟΡ FM 94,6, Αντώνη Καρπετόπουλο, προέβλεψε πως Μάλι και Ελλάδα θα περάσουν χέρι-χέρι στην επόμενη φάση, ανέλυσε τις δύο ομάδες και μίλησε για την εμπειρία του στο ελληνικό πρωτάθλημα και έναν… κακό άνθρωπο.

Αναλυτικά, ο Μαχαμαντού Σιντιμπέ μίλησε στον Αντώνη Καρπετόπουλο και την εκπομπή των Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακού «Δεξί, αριστερό και άουτ» για:

-την ομάδα του Μάλι: «Η ομάδα μας είναι πολύ καλή. Παίζουμε οργανωμένα και με μία σταθερή τακτική. Παίζουμε 4-3-3, αλλά σήμερα μπορούμε να αλλάξουμε λίγο. Δεν θα σας πω τα μυστικά (γέλια). Πάμε αγώνα με αγώνα και θα δούμε πού θα φτάσουμε».

-τις εντυπώσεις του από την ελληνική ομάδα: «Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή, έχει καλούς παίκτες και παίζει πολύ καλά, με τακτική και οργάνωση. Δεν έχω ξεχωρίσει κάποιον παίκτη».

-τον αποψινό αγώνα των δύο ομάδων: «Είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Θα δούμε τι θα γίνει. Πιστεύω πως θα περάσουμε μαζί Ελλάδα και Μάλι στην επόμενη φάση».

-την εμπειρία του στην Ελλάδα: «Αν εξαιρέσουμε έναν πολύ κακό άνθρωπο, που δεν θέλω να πω το όνομά του, τα χρόνια που πέρασα στην Ελλάδα ήταν πολύ καλά».

-τη συνεργασία του με τον προπονητή του Μάλι, Μούσα Κεϊτά: «Φωνάζει πολύ, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Είναι καλός προπονητής. Έχουμε έρθει εδώ χωρίς 4-5 πολύ καλούς παίκτες».

-τους… χορούς των παικτών του Μάλι: «Τα παιδιά το διασκεδάζουν. Είναι ένας τρόπος να φεύγει το άγχος. Ο Νιανέ είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά έχουμε κι άλλους καλούς ποδοσφαιριστές με μεγάλες δυνατότητες. Περίπου έξι παίκτες μας παίζουν στη Γαλλία και 10-11 μόνο παραμένουν στο Μάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: