Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μένει ελεύθερος ο Τρεζεγκέ!!

Ελεύθερος από τη Ρίβερ Πλέιτ έμεινε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ, αφού ο προπονητής της ομάδας, Ραμόν Ντίαζ, δεν τον υπολογίζει για την επόμενη χρονιά.

Μένει ελεύθερος ο Τρεζεγκέ
Τον Δεκέμβριο του 2011 έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα που υποστήριζε από παιδί, τη Ρίβερ Πλέιτ, παρότι αυτή βρισκόταν στη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος Αργεντινής. Μετά από 18 μήνες, ο Νταβίντ Τρεζεγκέ ενημερώθηκε πως δεν πρόκειται να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της, αφού δεν περιλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή, Ραμόν Ντίαζ.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, που βρήκε την Ρίβερ Πλέιτ στη δεύτερη θέση, πίσω από τη Νιούελς Ολντ Μπόις του Νάτσο Σκόκο, ο Ντίαζ παρέδωσε στη διοίκηση τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζει για την επόμενη σεζόν. Ανάμεσα στους παίκτες που θα αποχωρήσουν, ξεχωρίζει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, ο οποίος, αν και είχε συμβόλαιο μέχρι το 2015, είναι υποχρεωμένος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Να σημειωθεί πως ο Τρεζεγκέ βρίσκεται σε περίοδο αποθεραπείας, μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατό του τον περασμένο Μάιο και ήλπιζε να επανέλθει σύντομα στις προπονήσεις, προκειμένου να είναι έτοιμος με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος Αργεντινής.

Πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του Νταβίντ Τρεζεγκέ, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: