Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο Λάσμε κρατάει… Χάινς!!

Αυξημένες οι πιθανότητες παραμονής του Κάιλ Χάινς στον Ολυμπιακό μετά τη διαφαινόμενη συμφωνία της ΤΣΣΚΑ με τον Στεφάν Λάσμε. Έρχεται και συζητά ο Σπανούλης. Επαφές προσεχώς με Μαυροκεφαλίδη.

Ο Λάσμε κρατάει… Χάινς
Η αγωνία είναι στο κατακόρυφο για τον Κάιλ Χάινς στον Ολυμπιακό, αφού από μέρα σε μέρα ή… από ώρα σε ώρα αναμένεται η απάντησή του στην πρόταση για διετές συμβόλαιο έναντι 2 εκατ. δολαρίων.

Από χθες υπάρχει μεγαλύτερη αισιοδοξία για θετική κατάληξη στην υπόθεση, αφού ο Στεφάν Λάσμε δεν ανταποκρίθηκε στην πρόταση του Παναθηναϊκού και είναι προ των πυλών της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Εφόσον η ρωσική ομάδα πάρει-τελικά-τον Γκαμπονέζο σέντερ και από τη στιγμή που παραμένουν στο ρόστερ της οι Νέναντ Κρστιτς και Σάσα Κάουν, ενώ αποκτήθηκε ο… αναλώσιμος Γκριγκόρι Σουχόβτσοφ, είναι πολύ δύσκολο να κάνει δικό της ΚΑΙ τον Χάινς. Κι εφόσον η ρωσική ομάδα αποσυρθεί, παύει να υπάρχει ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Ολυμπιακού για τον 27χρονο σέντερ, καθώς του προσφέρει διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές περίπου 2,4 εκατ. δολαρίων.

Έρχεται ο Σπανούλης

Ο Βασίλης Σπανούλης αναμένεται πιθανότατα αύριο στην Αθήνα μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του στη Λάρισα και πριν συνεχίσει την ξεκούρασή του θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα για το μέλλον του. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα κάνει την κρίσιμη επαφή με τη διοίκηση της ΚΑΕ προτού πάρει οποιαδήποτε απόφαση, τη στιγμή που οι μνηστήρες είναι πολλοί. Το οικονομικό ζήτημα δεν θα κρίνει από μόνο του την επιλογή του και ασφαλώς ενδεχόμενη παραμονή του Χάινς (με τον οποίο έχει τον ίδιο μάνατζερ) σίγουρα θα βοηθήσει στο να παραμείνει.

Φουλ για Λουκά

Ο Ολυμπιακός έχει ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ για 1+1 χρόνια και απομένει η ανακοίνωση, ενώ φαίνεται πως θα γίνει πρόταση στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Ο 29χρονος άσος είναι ελεύθερος κι επιθυμεί να επιστρέψει σε ομάδα Ευρωλίγκας κι επιπέδου… Ολυμπιακού μετά από μία διετία στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θέλει και δεν θα χρειαστούν πάρα πολλά χρήματα για να αποκτηθεί. Μέχρι στιγμής ο ίδιος δεν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο παραμονής στην Μπαρτσελόνα, αν και οι Καταλανοί έχουν μείνει ικανοποιημένοι από την προσφορά του στα play offs και έχουν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να τον κρατήσουν, παρότι έχουν με συμβόλαια τους Τόμιτς, Τζαβάι, Λόρμπεκ και Τοντόροβιτς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: