Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Βεβαία η αποχώρησή μου από την ΚΑΕ»

Στην αρχική του απόφαση να μην συνεχίσει στο διοικητικό τιμόνι του Ικάρου Καλλιθέας, έμεινε μέσω δήλωσής του ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

«Βεβαία η αποχώρησή μου από την ΚΑΕ»
Την αποχώρησή του από τον Ίκαρο ανακοίνωσε –για άλλη μία φορά- ο Δημήτρης Αγγελόπουλος. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΑΕ από την Καλλιθέα ξεκαθάρισε πως προτίθεται να βοηθήσει μόνο τις υποδομές του συλλόγου, αλλά όχι την πρώτη… γραμμή.

«Καταρχάς θα ήθελα να σημειώσω ότι για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια αναγεννιέται μία ελπίδα για το Επαρχιακό Μπάσκετ. Στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων είδαμε να συμμετέχουν έξι σχεδόν ισοδύναμες ομάδες και να διεκδικούν επί ίσοις όροις την μεγάλη διάκριση. Ένα ιδιαίτερο γεγονός που αξίζει να υπογραμμιστεί καθώς αποτελεί το εφαλτήριο για μια νέα εποχή στο Ελληνικό Μπάσκετ», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Αγγελόπουλος στην ιστοσελίδα «ikarosbc.gr» και στη συνέχεια επανήλθε και πάλι στην αρχική του ανακοίνωση που αφορά την παραίτηση του από την ΚΑΕ:

«Παρά τις πιέσεις που δέχομαι να συνεχίσω, είναι βεβαία η αποχώρηση μου από την ΚΑΕ, είτε η ομάδα παραμείνει στην Καλλιθέα, είτε στην Αθήνα γενικότερα, είτε μεταφερθεί στην επαρχία. Υπό προϋποθέσεις που έχω ήδη ανακοινώσει σε προηγούμενες δηλώσεις μου, έχω αποφασίσει να βοηθήσω λίγο τις υποδομές του συλλόγου, αλλά όχι στην πρώτη γραμμή.

Σεβόμενος και εκτιμώντας απεριόριστα τα νέα πρόσωπα (Καλλιθεάτες και μη) που θα ασχοληθούν και θα απαρτίσουν το νέο ΔΣ της ΚΑΕ, θα ήθελα πρωτίστως ο Δήμος της Καλλιθέας να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, έτσι ώστε να μπορέσει η ΚΑΕ να κάνει τον προγραμματισμό της για το μέλλον.

Είναι επίσης σίγουρο, ότι στις 20 Ιουλίου που συμπληρώνεται η τριετία από την ίδρυση της ΚΑΕ, θα μεταβιβαστεί το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου, και καλούμε κάθε Καλλιθεάτη και μη, να συμμετέχει στην αγορά των μετοχών, ενισχύοντας έτσι τον σύλλογο
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: