Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τους έβαλαν στο ψυγείο, αλλά ζεσταίνουν τον φούρνο;

Μόνοι τους θα προπονούνται κάποιοι από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, μέχρι να βρουν ομάδα. Ο σκύλος, όμως, έμαθε πως στο "τριφύλλι" ανησυχούν (και) με αυτό το θέμα.
Βιτόλο, Τοτσέ, Φορναρόλι, Πίντο, Κουίνσι, Σο και Βελάσκες έχουν ενημερωθεί ότι θα πρέπει να βρουν ομάδα για να συνεχίσουν την καριέρα τους, καθώς τα συμβόλαιά τους είναι πολύ υψηλά για να τα καλύψει ο Παναθηναϊκός. Και, μέχρι να αποχωρήσουν, θα γυμνάζονται μόνοι τους, σαν μέσο πίεσης προς τους ίδιους και τους εκπροσώπους τους.
 
Ο σκύλος, όμως, που έχει τη μύτη του στο πάτωμα όταν περπατάει, πήρε μυρωδιά από... τριφύλλι. Τι μύρισε; Πως οι Νταμπίζας και Αναστασίου φοβούνται μήπως δεν βρουν ομάδα οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές (έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολο να φύγουν όλοι). Και αν οι δυο τους  δεν καταφέρουν να φέρουν στον Παναθηναϊκό, για παράδειγμα, έναν αμυντικό χαφ με τα στοιχεία που θέλουν, ίσως αναγκαστούν να... ξεπαγώσουν κάποιον εκ των Βιτόλο και Σο.
 
Επικοινωνιακά θα είναι καταστροφική μία τέτοια εξέλιξη, αλλά όπως είναι τα οικονομικά του Παναθηναϊκού (που αφενός δεν μπορεί να προσελκύσει τους παίκτες που θέλει και αφετέρου δεν μπορεί να αποζημιώσει και διώξει μία και καλή όσους δεν υπολογίζει ο νέος τεχνικός), ποιος μπορεί να αποκλείσει μία τέτοια εξέλιξη;
Πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: