Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Σεβόμαστε την Ιταλία»

Με σεβασμό, αλλά όχι φόβο, αναμένεται να αντιμετωπίσει η Ισπανία την Ιταλία στον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Αντρές Ινιέστα.

«Σεβόμαστε την Ιταλία»
12 μήνες μετά το μεγάλο τελικό του Euro, στον οποίο η Ισπανία έκανε «περίπατο» επικρατώντας εύκολα με 4-0 της Ιταλίας, οι δύο ομάδες θα βρεθούν ξανά αντιμέτωπες, αυτή τη φορά στον ημιτελικό του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών. Ο Αντρές Ινιέστα, μιλώντας στο «Tele 5», τόνισε πως οι συμπαίκτες του καλούνται να σεβαστούν τους αντιπάλους τους, αλλά όχι να τους φοβηθούν.

«Περιμένω έναν όμορφο ημιτελικό, ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Θα δούμε ποια θα είναι η τυχερή που θα συμμετάσχει στον τελικό. Η Ισπανία θεωρείται από τους περισσότερους ως το φαβορί για την επικράτηση, κάτι που με βρίσκει σύμφωνο. Θεωρώ πως μπορούμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Ιταλίας, την οποία υπολογίζουμε πολύ, αλλά δεν την φοβόμαστε. Ειδικά αυτή την εποχή, δεν φοβόμαστε καμία αντίπαλο», είπε χαρακτηριστικά ο μέσος της Μπαρτσελόνα.

Πριν από ένα χρόνο η Ισπανία επικρατούσε με 4-0 στον τελικό του Euro. Αυτό το αποτέλεσμα θα επηρεάσει την αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων; Σύμφωνα με τον Ινιέστα, όχι. «Άλλο παιχνίδι εκείνο, άλλο αυτό που έρχεται. Η Ιταλία είναι μια δύσκολη αντίπαλος, παίζει καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά θεωρώ πως μια καλή Ισπανία θα μπορέσει να την κερδίσει. Θα πρέπει, πάντως, να προσπαθήσουμε πολύ και να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, αν θέλουμε να προκριθούμε στον τελικό», τόνισε ο Ινιέστα.

Τελικά, αυτή η Ισπανία δεν φοβάται τίποτα και κανέναν; «Το μόνο που με απασχολεί είναι η ζέστη! Στο πρώτο ημίχρονο με τη Νιγηρία υποφέραμε. Πρέπει να παραδεχτώ πως με τη ζέστη δεν τα πάμε καλά», είπε γεμάτος αυτοπεποίθηση ο Αντρές Ινιέστα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: