Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Τέλος το Συνομοσπονδιών για τον Μπαλοτέλι!!

Στην Ιταλία θα επιστρέψει ο Μάριο Μπαλοτέλι, χάνοντας τη συνέχεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών λόγω μυϊκού τραυματισμού στον αριστερό μηρό.

Τέλος το Συνομοσπονδιών για τον Μπαλοτέλι
Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα δει από την τηλεόραση τη συνέχεια του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών, που διεξάγεται στη Βραζιλία, καθώς το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Ιταλίας τον προέτρεψε να επιστρέψει στη γειτονική χώρα μετά από μυϊκό τραυματισμό στον αριστερό μηρό.

Αν και ήταν γνωστό πως ο «Σούπερ Μάριο» θα έχανε το παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία, για τον έναν εκ των δύο ημιτελικών της διοργάνωσης, οι Ιταλοί θέλησαν να κρατήσουν κοντά τους τον ποδοσφαιριστή, όμως η μαγνητική στην οποία υπεβλήθη τη Δευτέρα ανάγκασε τον τεχνικό της «σκουάντρα ατζούρα», Τσέζαρε Πραντέλι, να τον στείλει σπίτι του.

«Τώρα τον αναλαμβάνει η Μίλαν. Δεν θα μπορούσε να παίξει ούτε στον τελικό» είπε ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου των Ιταλών, Ενρίκο Καστελάτσι, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την κατάσταση της υγείας του παίκτη, ενώ ο Πραντέλι ανέφερε από την πλευρά του:

«Είμαστε στεναχωρημένοι για την απώλεια του Μπαλοτέλι, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να περιμένουμε την ανάρρωσή του» ενώ όταν ρωτήθηκε για τη Μίλαν και τις ενδεχόμενες οδηγίες που του έστειλε, απάντησε: «Δεν μας είπε κανείς από την ομάδα ότι πρέπει να τον προφυλάξουμε για τυχόν επιδείνωση της κατάστασης».

Τέλος, όσον αφορά το αγωνιστικό, ο Ιταλός τεχνικός θα πρέπει να καλύψει το κενό του «Μπάλο» είτε με τον συμπαίκτη του στη Μίλαν, Στεφάν Ελ Σαράουι, είτε με έναν εκ των Αλμπέρτο Τζιλαρτνίνο και Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: