Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Αρχίζουν τα βάσανα...

Διακοπές τέλος για τους ποδοσφαιριστές του Αρη. Μετά από έναν μήνα (και κάτι) ξεκούρασης και ανεμελιάς, οι παίκτες του Γιάννη Χατζηνικολάου, δίνουν ραντεβού από σήμερα στους γιατρούς και την Πέμπτη στο γήπεδο για το ξεκίνημα της νέας περιόδου.
Ο προληπτικός ιατρικός έλεγχος θα πραγματοποιηθεί υπό τη διεύθυνση του Καθηγητή Αθλητιατρικής ΑΠΘ κ. Αστέριου Δεληγιάννη, στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Αθλητιατρικής στη Θέρμη. Οι παίκτες του Αρη, θα περάσουν κατά γκρουπ από τις απαραίτητες ετήσιες ιατρικές εξετάσεις σήμερα, την Τετάρτη και την Πέμπτη.
Το παρών θα δώσουν όλοι όσοι έχουν συμβόλαιο με την ομάδα (Γκελής, Πουλίδο, Μαργαρίτης, Ψυχογιός, Ηρακλής, Κοτσαρίδης, Τριανταφυλλάκος, Αγγελούδης,  Καραγιάννης, Γιαννίτσης, Γιώρης, Σουνάς, Ρένια, Νταμαρλής, Τσουκάνης, καθώς και ο υπό ένταξη, Κύργιας). Οι υπόλοιποι θα περνούν εκτάκτως από το μικροσκόπιο του κ. Δεληγιάννη, από τη στιγμή που θα βάλουν τις υπογραφές τους και μετά.
Δηλαδή, ο Αγκάνθο όταν επιστρέψει από την Ισπανία, ο διεθνής Διούδης, όταν τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την εθνική U20 στην Τουρκία και όλοι όσοι αποκτηθούν σταδιακά. 
Κρίνεται των Παπαζαχαρία, Παπαστεριανού
Τις παραπάνω ιατρικές εξετάσεις ίσως προλάβουν οι Γρηγόρης Παπαζαχαρίας και Μανώλης Παπαστεριανός. Εφόσον, ασφαλώς, συμφωνήσουν με τη διοίκηση και παραμείνουν στην  ομάδα. Το τελικό ραντεβού θα γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε τόσο οι ίδιοι, όσο και ο Αρης θα κανονίσουν την περαιτέρω πορεία τους. Εξέλιξη, θετική ή αρνητική, αναμένεται και στο θέμα Κοέλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: