Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Καθάρισε» η Ισπανία!!

Στους «16» του Μουντιάλ Νέων προκρίθηκε η Ισπανία, που διπλασίασε τις νίκες της. «Θρίλερ» στο δεύτερο όμιλο για τις δύο ομάδες που θα προκριθούν, με την Πορτογαλία να έχει το... πάνω χέρι.

«Καθάρισε» η Ισπανία
Ασταμάτητη η Ισπανία στο Μουντιάλ Νέων. Οι «φούριας ρόχας» επικράτησαν 1-0 της Γκάνα, χάρη στο τέρμα του Χεσέ από το 13’. Έτσι, έφτασαν τους έξι βαθμούς σε δύο αγώνες και μια αγωνιστική πριν το φινάλε της πρώτης φάσης, προκρίθηκαν ήδη στους κορυφαίους «16» της διοργάνωσης. Από την άλλη οι ηττημένοι έμειναν εκτός συνέχειας και μαθηματικά.

Στο άλλο παιχνίδι του πρώτου ομίλου, η Γαλλία έμεινε στο 1-1 με τις ΗΠΑ και έχασε την ευκαιρία να πανηγυρίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση. Βέβαια, με ένα βαθμό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στους Ίβηρες θα περάσουν «παρέα».

Τα αποτελέσματα:
Ισπανία-Γκάνα 1-0
(13’ Χεσέ)

Γαλλία-ΗΠΑ 1-1
(48’ πεν. Σανογκό – 85’ Κουέβας)

Η βαθμολογία του πρώτου ομίλου (2 αγώνες):
1. Ισπανία 6
2. Γαλλία 4
3. ΗΠΑ 1
4. Γκάνα 0

Στον δεύτερο όμιλο του Μουντιάλ Νέων, της Τουρκίας, θα γίνει «σφαγή» τη τελευταία αγωνιστική. Κι αυτό γιατί την Δευτέρα, Πορτογαλία και Νότιος Κορέα έμειναν στο 2-2, παρά το γεγονός πως οι Ίβηρες προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ. Στο έτερο ματς, η Νιγηρία επικράτησε πολύ εύκολα 3-0 της Κούβας και διατήρησε «ζωντανές» τις ελπίδες της για πρόκριση στους «16». Οι Πορτογάλοι βρίσκονται βέβαια σε καλύτερη μοίρα, όντας στην κορυφή αυτή τη στιγμή, ενώ στο φινάλε αντιμετωπίζουν τους ήδη αποκλεισμένους (και αδύναμους) Κουβανούς.

Τα αποτελέσματα:
Πορτογαλία-Νότιος Κορέα 2-2
(3’ Αλάτζε, 60’ Μπρούμα -45’ Σέουνγκ Γου Ρίου , 76’ Κιμ)

Κούβα-Νιγηρία 0-3
(19’, 23’ Αμίνου, 67’ Ατζάγκουν )

Η βαθμολογία του δεύτερου ομίλου (2 αγώνες):
1. Πορτογαλία 4
2. Νότιος Κορέα 4
3. Νιγηρία 3
4. Κούβα 0Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: