Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Ο μάνατζερ του Ντέμιαν για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ!!

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Ποντμπεσκίντζιε Μπιέλσκο-Μπιάλα, Βόιτσεχ Μπορέκιμ είχε τη Δευτέρα ο μάνατζσερ του Ντέμιαν, Μίκα Καρπίνσκι, μιλώντας στη συνέχεια ανοιχτά για το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.
Ο Σλοβάκος φορ βρίσκεται στο στόχαστρο του Δικεφάλου του Βορρά και των Πειραιωτών σύμφωνα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας του, γεγονός που επιβεβαίωσε και ο μάνατζερ του παίκτη.
Στις τελευταίες του δηλώσεις μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της Ποντμπεσκίντζιε, είπε ότι: «Υπάρχουν ακόμη κάποιες πιθανότητες ο Ρόμπερτ να παραμείνει στην Ποντμπεσκίντζιε Μπιέλσκο-Μπιάλα. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται την Κυριακή και μέχρι τότε θα έχει πάρει την απόφασή του». Έπειτα αφού παραδέχτηκε το ενδιαφέρον Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, σημείωσε πως:
«Υπήρχε και η Ντιναμό Δρέσδης, αλλά έπαψε να ενδιαφέρεται. Τα υπόλοιπα τρία κλαμπ παραμένουν ζεστά με τον Ντέμιαν. Η Ελλάδα είναι ελκυστική για το Ρόμπερτ για αθλητικούς λογους, το Αζερμπαϊτζάν για τα χρήματα. ο Ρόμπερτ σκέφτηκε ήρεμα το ζήτημα, είναι μία δύσκολη απόφαση».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: