Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Μουρατίδης για τεχνικός διευθυντής!!

Το θέμα της παραμονής ή μη του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία του Άρη, θα έχει οριστική κατάληξη στις αρχές του επόμενου μήνα. Αυτό βέβαια, δεν αποτρέπει τον 51χρονο προπονητή να κάνει σκέψεις και να προσπαθεί να οργανώσει την δουλειά του στην ομάδα, ώστε εφόσον παραμείνει να είναι έτοιμος να προχωρήσει στην υλοποίηση των πλάνων του.
Μια από τις βασικές προτεραιότητες του Αγγέλου, είναι η αναδιανομή ρόλων και η αλλαγή λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος. Για την πιο εύρυθμη λειτουργία του μάλιστα, έχει ήδη προτείνει στην διοίκηση – εφόσον μείνει ο Αγγέλου, θα κάνει δεκτή την επιθυμία του – την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στην ΚΑΕ Άρης. Μάλιστα, ο Χαλκιδιώτης τεχνικός έχει καταλήξει στον «εκλεκτό» του, που δεν είναι άλλος από τον Παρασκευά Μουρατίδη, τον οποίο έχει σε μεγάλη εκτίμηση παρά το γεγονός ότι σαν προπονητές, είχαν έρθει σε κόντρα όταν βρέθηκαν αντίπαλοι.

Ο Αγγέλου μίλησε με τον Μουρατίδη, του εξέφρασε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς του και του ανέπτυξε το σκεπτικό του σχετικά με την λειτουργία της ΚΑΕ Άρης, αλλά και το αγωνιστικό πλάνο που σε γενικές γραμμές θέλει να ακολουθήσει. Ο ίδιος ο Μουρατίδης έδειξε να εκπλήσσεται θετικά με την προσέγγιση Αγγέλου, ενώ αντιμετώπισε πολύ θετικά την προοπτική μιας τέτοιας συνεργασίας σε μια θέση «κλειδί» για όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές ομάδες.

Φυσικά, Αγγέλου και Μουρατίδης συμφώνησαν ότι η συγκεκριμένη κουβέντα γίνεται σε φιλολογικό επίπεδο την δεδομένη χρονική στιγμή, αφού δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η παραμονή του πρώτου στην τεχνική ηγεσία των κιτρίνων. Ωστόσο, θεωρείται βέβαιη η προσέγγιση της ΚΑΕ Άρης στον Παρασκευά Μουρατίδη, εάν και εφόσον ο Αγγέλου παραμείνει προπονητής στην ομάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το όνομα του Παρασκευά Μουρατίδη για την ΚΑΕ Άρης, αναφέρθηκε σε έντυπο της Θεσσαλονίκης λίγες ημέρες νωρίτερα. Ωστόσο, το ρεπορτάζ έκανε λόγο για συμμετοχή του στο τεχνικό τημ της ομάδας, κάτι που δεν είναι ακριβές. Αν ο Μουρατίδης συνεργαστεί με την ΚΑΕ Άρης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του www.arenafm.gr, θα είναι μόνο από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: