Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Οι συνεργάτες του Παντελίδη!!

Τα ονόματα των συνεργατών του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε η ΠΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Οι συνεργάτες του Παντελίδη
Πρόκειται για τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, ο οποίος θα είναι βοηθός του πολύπειρου προπονητή, και τον Χρήστο Τσελιόπουλο που θα προπονεί τους τερματοφύλακες της ομάδας.

Μάλιστα, φιλοξενούνται δηλώσεις και των δύο τεχνικών στο σάιτ του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Γιώργο Γεωργουλόπουλο, βοηθό προπονητή και τον Χρήστο Τσελιόπουλο προπονητή τερματοφυλάκων.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων οι Γιώργος Γεωργουλόπουλος και Χρήστος Τσελιόπουλος δήλωσαν στο pasgiannina.gr:

Γιώργος Γεωργουλόπουλος: «Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα να εργαστώ σε μια ομάδα σαν τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που τερμάτισε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος κατά την προηγούμενη περίοδο.

Είμαι αισιόδοξος γιατί η ομάδα έχει καλή παρακαταθήκη και βάση και μέσα από την δουλειά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να κάνουμε ανάλογη με την περσινή πορεία».

Ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος γεννήθηκε στις 24-6-1974, στην Αθήνα. Είναι τελειόφοιτος ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδικότητα ποδόσφαιρο. Ως προπονητής εργάσθηκε στις ομάδες:Λεωνίδιο, Σαρωνικός Αίγινας, Σούρμενα, Κεραυνός Κερατέας, Ηλιούπολη, Καλλιθέα, Α.Ο. Πεύκη.

Χρήστος Τσελιόπουλος: Είμαι χαρούμενος που θα ξαναεργαστώ στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ. Όποιος έχει περάσει από αυτή την ομάδα μπορεί να αντιληφθεί πόσο σπουδαίο είναι ανήκεις στην οικογένεια της. Ευχαριστώ το πρόεδρο και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν και την τιμή που μου έκαναν.

Ο Χρηστός Τσελιόπουλος γεννήθηκε στις 14-4-1969. Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Ως προπονητής τερματοφυλάκων εργάσθηκε στις ομάδες: Βέροια, Κέρκυρα. Καβάλα, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Βέροια, Καλλονή, Βέροια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: