Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Στροφή στον Κυργιάκο για τον Παναθηναϊκό

Την περίπτωση του Σωτήρη Κυργιάκου εξετάζει ο Παναθηναϊκό για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, εν όψει της νέας σεζόν. Ο έμπειρος αμυντικός έμεινε ελεύθερος από τη Βόλφσμπουργκ και βρίσκεται σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του.
Οι «πράσινοι» στρέφουν την προσοχή τους στις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στη λίστα τους, μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Μόρα. Ο Παναθηναϊκός έχει στην ίδια λίστα και το όνομα του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος όμως συμβόλαιο με τον Ατρόμητο.
Από εκεί και πέρα, οι «πράσινοι» φέρονται σύμφωνα με δημοσιεύματα να έχουν προχωρήσει την περίπτωση του Ζεράρ Μπι Γκουά Γκοχού, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο Ιβοριανός επιθετικός προορίζεται για εναλλακτική λύση, εφόσον δεν προχωρήσει η περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ για τον Παναθηναϊκό.
Τέλος, διαφορετική ώρα θα προπονούνται όσοι παίκτες δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, όπως αποφάσισε η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία. Συγκεκριμένα, οι Τοτσέ, Φορναρόλι, Βελάσκες, Πίντο, Σο, Βιτόλο και Κουίνσι ενημερώθηκαν για τη σχετική απόφαση από τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού»

Δεν υπάρχουν σχόλια: