Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

«Υπερβολικές οι απαιτήσεις του Ρομπίνιο»

Οι ετήσιες αποδοχές του Ρομπίνιο αποτελούν «αγκάθι» για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του επιθετικού της Μίλαν στη Σάντος, σύμφωνα με τον πρόεδρο της βραζιλιάνικης ομάδας, Ριμπέιρο.

«Υπερβολικές οι απαιτήσεις του Ρομπίνιο»
Η ιστορία επαναλαμβάνεται… Η Σάντος, για ακόμα μία φορά μετά τον περασμένο χειμώνα, βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ρομπίνιο, αλλά τα προβλήματα που προκύπτουν, εμποδίζουν την πραγματοποίηση της μεταγραφής αυτής. Οι «ροσονέρι» έριξαν τις αρχικές απαιτήσεις τους, κάτι που ικανοποίησε την πλευρά των Βραζιλιάνων, αλλά προέκυψε ζήτημα με τις αποδοχές του ποδοσφαιριστή. Αυτό φάνηκε από όσα είπε ο πρόεδρος της Σάντος, Ριμπέιρο, αναφορικά με τις πιθανότητες επαναπατρισμού του Ρομπίνιο.

«Στην αρχή υπήρχε οικονομική διαφορά ανάμεσα στις αξιώσεις της Μίλαν και στα χρήματα που ήμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε εμείς. Η διαφορά αυτή μειώθηκε και έφτασε να μηδενιστεί, αυξάνοντας τις πιθανότητες να αποκτήσουμε τον Ρομπίνιο. Ωστόσο προέκυψαν άλλα ζητήματα, που έχουν να κάνουν με τις αποδοχές του παίκτη. Τα χρήματα που ζητά είναι πολλά και δεν πρόκειται να τα δώσουμε», τόνισε στο «Lancenet» ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας.

Οι πληροφορίες που ήθελαν τη Μίλαν να ζητά 10 εκατ. ευρώ, επιβεβαιώνονται από τον Ριμπέιρο. «Ο Αντριάνο Γκαλιάνι ζήτησε 10 εκατ. ευρώ για να μας παραχωρήσει τον Ρομπίνιο, ποσό που θεωρούμε σωστό και μπορούμε να προσφέρουμε. Όμως, ο παίκτης απαιτεί 400 χιλ. ευρώ το μήνα, ένα ποσό εξωπραγματικό και πολύ μακριά από τις δυνατότητές μας. Αυτά τα χρήματα είναι υπερβολικά και δεν πρόκειται να τα δώσουμε, όσο και αν αγαπάμε και εκτιμούμε τον Ρομπίνιο», είπε ο ισχυρός άντρας της Σάντος.

Αν ο Ρομπίνιο δεν ρίξει τις απαιτήσεις του, η μεταγραφή αυτή αναμένεται να χαλάσει εκ νέου. «Δεν υπάρχει περίπτωση να συζητήσουμε καν, αν εξακολουθήσουν να ακούγονται αυτά τα ποσά. Η Σάντος δεν πρόκειται να αποκτήσει τον Ρομπίνιο αν οι απαιτήσεις του δεν πέσουν. Πρέπει να μας αποδείξει πως θέλει να έρθει στην αγαπημένη του ομάδα. Εμείς έχουμε αποδείξει πως τον θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ριμπέιρο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: