Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Καβάνι: «Υπερβολικές οι απαιτήσεις της Νάπολι»!

Τις τάσεις… φυγής του από τη Νάπολι, αρχίζει και φανερώνει ο Έντινσον Καβανι!

Καβάνι: «Υπερβολικές οι απαιτήσεις της Νάπολι»!
Ο Ουρουγουανός επιθετικός τόνισε πως το ποσό που απαιτεί η ιταλική ομάδα για την παραχώρησή του είναι υπερβολικό και θα συζητήσει με τον πρόεδρο του συλλόγου το ενδεχόμενο να ρίξει τις απαιτήσεις του!

Οι «παρτενοπέι» ζητούν 63 εκατ. ευρώ για να αφήσουν τον Καβάνι να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα και ο ποδοσφαιριστής θεωρεί πως το νούμερο αυτό, είναι απαγορευτικό για οποιαδήποτε ομάδα αποφασίσει να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Αυτή που φαίνεται να συνεχίζει την προσπάθεια ώστε να τον κάνει δικό της, είναι η Τσέλσι, που όμως, σκέφτεται και αυτή πολύ σοβαρά αν θα βγάλει τα 60 εκατομμύρια από το ταμείο της για να πραγματοποιήσει το «μπαμ».

«Δεν πιστεύω ότι αξίζω 64 εκατ. ευρώ. Θα μιλήσω με τον κ. Ντε Λαουρέντις για το θέμα του μέλλοντός μου. Χρωστάω πολλά στη Νάπολι και αν τελικά αποχωρήσω, θέλω να βγω από την μπροστινή πόρτα και με το κεφάλι ψηλά. Θέλω να γίνει σωστά. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει… Το σίγουρο είναι ότι θα συζητήσω με τον πρόεδρο προτού πάρω οποιαδήποτε απόφαση» ήταν τα λόγια του Καβάνι.

πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: