Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Πανέτοιμοι για το δεύτερο βήμα πρόκρισης

Να πραγματοποιήσει μια ακόμα καλή εμφάνιση θέλει η Εθνική Νέων κόντρα στο Μάλι στο παγκόσμιο κύπελλο της Τουρκίας (21:00). Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα θέλουν να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν κόντρα στο Μεξικό, όπου πανηγύρισαν τη νίκη 2-1. Ο Έλληνας τεχνικός προβληματίζεται με την κατάσταση των Σταφυλίδη, Κωνσταντινίδη και Λυκογιάννη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Σύμφωνα με τα όσα έδειξε τις τελευταίες ημέρες ο Κώστας Τσάνας, η εθνική θα παραταχθεί με τον Καπίνο κάτω από τα δοκάρια και τους Τριανταφυλλόπουλο και  Μπουγαΐδη στο κέντρο της άμυνας. Οι Κούρος και Μαρινάκης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κουρμπέλη και Μπάλλα να αγωνίζονται ως αμυντικοί χαφ. Οι Γιαννιώτας, Κολοβός και Μπουχαλάκης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί με τον Διαμαντάκο στην κορυφή της επίθεσης.
Η εθνική βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τρεις βαθμούς, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι Παραγουάη και Μάλι με έναν βαθμό, μετά τη μεταξύ τους ισοπαλία στο ματς της πρώτης αγωνιστικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: