Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Έμεινε και ο Κάρι!!

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να είναι ο Ραμέλ Κάρι. Ανακοινώθηκε η συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ που είχε μεγάλη συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Έμεινε και ο Κάρι!
Τη φανέλα του Παναθηναϊκού θα συνεχίσει να φορά ο Ραμέλ Κάρι. Η πράσινη ΚΑΕ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 33χρονο Αμερικανό γκαρντ, που ενίσχυσε το «τριφύλλι» σε δύο ματς της κανονικής περιόδου και στα play offs αλλά είχε τεράστια συμβολή στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λεπτομέρειες για το deal δεν έγιναν γνωστές, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για συμβόλαιο 1+1 ετών.

Ο Κάρι γίνεται μετά τον Τζέιμς Γκιστ ο δεύτερος παίκτης που ανανεώνει με τον Παναθηναϊκό. Σε οκτώ ματς των play offs είχε 9,5 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ σε 22,1 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο.

«Η εμπειρία που έζησα, αν και μιλάμε για περίπου ένα μήνα, ήταν εξαιρετική. Ένιωσα ότι ήμουν στο σωστό μέρος σχεδόν με το που έφτασα στην Αθήνα. Οι προπονητές, οι παίκτες, οι άνθρωποι στην ομάδα με έκαναν να νιώσω άνετα από την πρώτη στιγμή. Όλα αυτά το έκαναν εύκολο για μένα να πάρω την απόφαση να παραμείνω», δήλωσε ο Κάρι.

Όσο για το λόγο που επέλεξε να μείνει, είπε: «Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό! Είναι όνειρο για έναν παίκτη να βρίσκεται σε αυτή την ομάδα. Είναι μεγάλος σύλλογος και η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Σε συνδυασμό με το ότι ένιωσα καλά από την πρώτη στιγμή, τι άλλο να ζητήσω;»

Για την άμεση προσαρμογή του, είπε: «Ήταν καλά ακόμη κι έτσι. Και υποθέτω ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερα αφού θα βρίσκομαι με την ομάδα από την αρχή της προετοιμασίας».

Όσο για τον επόμενο στόχο του, ανέφερε: «Φέτος ήρθα αργά και δεν κατάφερα να παίξω στην Ευρωλίγκα. Ανυπομονώ γι’ αυτό λοιπόν. Να αγωνιστώ στην Ευρωλίγκα. Είναι το υψηλότερο επίπεδο και ως παίκτης αυτός είναι ο στόχος, να παίξεις σε αυτό το υψηλότερο επίπεδο, να έχεις δίπλα σου τους καλύτερους, να αναμετρηθείς με τους καλύτερους. Θα ήταν εξαιρετικό αν η χρονιά έκλεινε με έναν τίτλο και σε αυτή τη διοργάνωση! Αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να κοιτάμε μέχρι τον επόμενο αγώνα…».

Τέλος, για την υποδοχή στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του τίτλου, είπε: «Ήταν τρελό όλο το σκηνικό… Ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν ξέρω αν θα είμαι μέσα στο πούλμαν, ή στην οροφή… Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να το ξαναζήσω… Ότι θέλω να ξαναζήσω τη διαδρομή ως το ξενοδοχείο!»
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: