Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Βασιλακόπουλος: «Οι επιτυχίες θα συνεχιστούν»

Βέβαιος πως οι επιτυχίες θα συνεχιστούν ΚΑΙ για το γυναικείο μπάσκετ δήλωσε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος μετά την πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στα τελικά του Ευρωμπάσκετ.

Βασιλακόπουλος: «Οι επιτυχίες θα συνεχιστούν»
Σπουδαίο επίτευγμα, που δίνει συνέχεια σε εκείνα του ελληνικού μπάσκετ, χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, την πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στα τελικά του Ευρωμπάσκετ του 2015 με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας.

«Η πρόκριση της Εθνικής Γυναικών στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2015 αποτελεί έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επιτυχιών του ελληνικού μπάσκετ. Αποδεικνύει, δε, πως το συγκρότημα των Γυναικών βαδίζει στα χνάρια του αντίστοιχου των Ανδρών με συνεχείς επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Η εξασφάλιση της συμμετοχής στην επόμενη διοργάνωση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστεί κανείς πως επετεύχθη απέναντι σε μία ομάδα που θεωρείται από τις κορυφαίες δυνάμεις του κόσμου στο γυναικείο μπάσκετ, όπως η Πολωνία. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης συγχαίρει όλους τους συντελεστές της σπουδαίας αυτής πρόκρισης και είναι βέβαιη πως οι επιτυχίες θα συνεχιστούν», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: